Kazım Şeker ile yollar ayrıldı

Spor Toto 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, büyük bir revizyona gitti.

Kazım Şeker ile yollar ayrıldı
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, büyük bir revizyona gitti. Müthiş transfer hamlesi başlatan temsilcimizde Kazım Şeker de, takıma veda etti. Son 3 sezondur Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor formasını giyen ve takımın bugüne kadar en flaş transferlerinden biri olan Kazım Şeker, 2012-2013 sezonunda devre arası ayrıldığı takımından, bu sezon sürpriz bir şekilde yine devre arası ayrıldı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yıldız oyuncu Kazım Şeker’le yollarını bir kez daha ayırdı. 2012-2013 futbol sezonunda takımın en önemli oyuncusu ve son 3 sezondur ise takımın en önemli transferi olmasına rağmen yaşadığı sorunlar nedeniyle ilk yarı bitmeden sürpriz bir şekilde takımla yollarını ayıran Kazım Şeker ile bu sezon bitmeden yine bir kez daha sürpriz ayrılık kararı alındı.

10 numaralı formasıyla oynadığı 3 sezon taraftarların da en çok sevdiği isim olan kaptan, 2012-2013 sezonunda Yimpaş Yozgatspor’dan transfer edilmişti. Kazım, ilk sezonunda sadece 10 maçta sahada yer almasına rağmen 3 gol ve 6 asistle takımına önemli bir katkıda bulunmuştu. İlk sezonunda ilk yarı bitmeden takımdan ayrılan tecrübeli futbolcunun ardından Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor da iddialı olduğu şampiyonluk mücadelesinde büyük bir güç kaybetmişti. 

Şampiyonluğun ve kupa zaferinin mimarlarından biriydi

Takıma katıldığı ilk sezon yaşanan ayrılığın ardından bir sonraki 2013-2014 sezonunda tekrar eski takımına döndü ve temsilcimizin profesyonel lige yükseldiği sezon şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. 

Kaptan Kazım, 2014-2015 sezonunda da yine takımın en etkili isimleri arasındaydı. Ligde asistleriyle, kupada ise golleriyle dikkat çekti. Ligde takımına puan getiren kritik haftalarda 4 gol kaydederken, Türkiye Kupası’nda da gruplara kalma mücadelesi öncesinde sırasıyla Pendikspor ve Bucaspor karşısında turu getiren 3 gole imza atmıştı. Kariyerinde Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de forma giyme başarısı gösteren başarılı futbolcu, taraftarı en çok heyecanlandıran isimdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim BAYRAM 9 yıl önce

Maddi bir sıkıntı varsa birşey diyemem ama Kazım gibi futbolcuyu 3. Ligde bulamazsınız. İnşallah aramazsınız.

Avatar
Haydar Aydemir 9 yıl önce

Bu takımı 3 lige kupada gruplara giden o çocuklar getirdi toplamışlar Lazları horon takımımı kuracaklar yazık Ìyi niyetli bi başkan var paralarını lazlara peşkeş çekmesinler

Avatar
Yusuf kazel 9 yıl önce

Bence iyi olduğu takımın 3.ligden cikmasi lazım

Avatar
hakan turkyılmaz 9 yıl önce

kazım neymiş 3gun gec gelmiş takıma vay anasını sankı dünyanın sonu geldi orası askeri kışlamı gec geldıyse geldi para cezası veya uyarı yaparsın olur bıter adamı tekme vurup göndermekmi lazım...laz hocanın dık kafası yüzünden bayburtun en sevdiği adamı gönderdniz butun trabzonlu horon ekipını doldurdunuz helal olsun başka bişe demiyorum !!!

Avatar
yavuz kurt 9 yıl önce

abdurrahman başkan işi ehli olan bırıne teslim etmeli..yoksa hoca yandaşlarına hemşerilerine menejerelere ıyı para kazandıracak sonrada çekip gidecek olan bayburtumuza olcak...Trabzonlu futbulculardan verim alınamaz bunu 50bın defa söledik..

Avatar
SİNAN BARİN 9 yıl önce

YAZIK KAZIM GİBİ BİR FUTBOLCU GÖNDEİLİRMİ GÖNDERDİYSEN EN AZ ONDAN 2 GÖMLEK ÜSTÜN BİR 10 NUMARA ALMALISIN AMA KAZMIN TEKNİĞNDE FUTBOLCU SÜPER LİGDE DAHİ ZOR BULURSUN YAZIK ÇOK YAZIK

Avatar
lazoğlu 9 yıl önce

Ula heydar lazlar saat bisemi etti.

Avatar
Yandı gülüm keten helva 9 yıl önce

Hoca bir düzen kuracaksan kendinede güveniyorsan beklersin seneye takımını kurrarsın....devre arası bu kadar transfermi olur...bu transferle kaldığı yerden devam edecek öylemi???? az biraz tadı tuzu vardı takımın oda gitti...teknik direktörlüğün yarısı kusura bakmayın ama kazım gibi adamları oynatmayı becermektir. başarının yarısıda bu tip adamlardan verim alabilmektir.inşallah yanılırız