Kaza geçiren hakem hayatını kaybetti

Gümüşhane'deki trafik kazasında ağır yaralanan Kayseri bölgesi hakemlerinden Salih Ulu yaşamını yitirdi.

Kaza geçiren hakem hayatını kaybetti
Bayburt Postası - Gümüşhane'deki trafik kazasında ağır yaralanan Kayseri bölgesi hakemlerinden Salih Ulu yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Gümüşhane'de 6 gün önce meydana gelen kazada yaralanan ve durumunun ağır olması nedeniyle Gümüşhane'den Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ulu, yoğun bakım servisindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Evli ve bir çocuk babası olan Ulu'nun cenazesinin, toprağa verilmek üzere Kayseri'ye gönderileceği öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta Rize Derepazarı Stadı'nda oynanacak Konursuspor-Karaderespor müsabakasını yönetmek üzere Rize'ye giden hakem ekibinin bulunduğu Ramazan Koca idaresindeki 34 PG 8951 plakalı otomobil, 8 Mart gecesi, Gümüşhane Pirahmet kavşağında, Salih Erden'in kullandığı 25 LP 444 plakalı LPG yüklü tırla çarpışmıştı.

Kazada, hakem olan otomobil sürücüsü Koca ile aynı araçtaki hakemler Salih Ulu, Aykut Özmazı ve Gökmen Karataş yaralanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Salih Ulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.