Kayserispor'u bu defa fena dağıttı!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Kayserispor’u net bir skorla geçti.

Kayserispor'u bu defa fena dağıttı!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Kayserispor’u net bir skorla geçti. Türkiye Kupası E Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz evinde ağırladığı rakibini 4 dakika içinde bulduğu 3 golle mağlup etmeyi başardı.

Temsilcimiz, geçtiğimiz hafta 2-1 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatmalarında yediği golle 2-2 berabere kaldığı rakibini 61’de Volkan Kabadayı ve 63 ile 65’te Gökhan Özkan’ın peş peşe bulduğu gollerle 3-0'lık skorla mağlup etti.



Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi ile geçti. 2 takımın da gol yollarında etkili olamadığı ilk 45 dakikada tek gol pozisyonu maçın 9. dakikasında temsilcimizin Gökhan'la girdiği pozisyon oldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan, kalecinin önde olduğunu farkettiği anda aşırtma bir vuruş yaptı. Top direğin yanından dışarı çıktı. 

İkinci yarıya atak başlayan ve ilk dakikalardan itibaren gol pozisyonlarında etkili olan temsilcimiz 48. dakikada Elçin'le gole yaklaştı. Kayseri'deki maçta gol olan vuruşun aynısını yapan Elçin, bu kez şanslı değildi. Tribünlerin ayakta alkışladığı pozisyonda Elçin'in vuruşu direğin üstünden dışarı çıktı.

Kayserispor'u kendi sahasına mahkum eden temsilcimiz atak futboluyla göz doldurduğu maçta ilk golü 61. dakikada buldu. Rakip kalecinin hatasını iyi değerlendiren golcü oyuncu Volkan Kabadayı düzgün bir vuruşla topu kalecinin üzerinde ağlarla buluşturdu: 1-0

Golün hemen 2 dakikası sonrasında bu kez maçın yıldız isimlerinden Gökhan Özkan sahneye çıktı.  Genç oyuncu Hakkı Helvacı'nın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Gökhan, sert bir vuruşla rakip kaleciyi avladı: 2-0

Taraftarların ikinci golün sevincini yaşadığı 65. dakikada temsilcimiz 3. golü buldu. İlk golü kaydeden Volkan Kabadayı'nın pasında topla buluşan Gökhan Özkan kaleciyi de çalımladığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu: 3-0

Maç 3-0 temsilcimizin üstünlüğüyle tamamlandı. 

Kale Bayburtlu file bekçisine emanet

Kayseri maçında temsilcimizin kalesi Bayburtlu oyuncu Talha Karapınar'a emanet edildi. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor altyapısından yetişen ve takımdaki tek Bayburtlu oyuncu olan 21 yaşındaki Talha Karapınar iyi bir maç çıkardı.

Az sayıdaki Kayserispor atağında başarılı kurtarışlar yapan Karapınar, her gol atıldığında ise yedek kulübesine koşarak taraftar ve takım arakadaşları ile golün sevincini yaşadı. 

Taraftarların 90 dakika boyunca susmadığı maçı izleyenler arasında; Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Grup Özel İdare Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, As Başkan Hakan Kobal da vardı.



Stat: Gençosman / 13.00
Hakemler: Mustafa Aydın, Uygar Bebek, Muhammet Yumak

Bayburt Grup Özel İdare:
Talha Karapınar, Ömer Furkan Öztürk, Coşkun Kılıç, Yunus Emre Eserdi, Hakkı Helvacı, Erçin Ilgaz, Ahmet Kaan Ergün, Gökhan Özkan, Volkan Kabadayı (DK.80 Orçun Selduman) ,Hüseyin Emre Durmuş (DK. 85 Süleyman Altuntaş), İbrahim Kongur (DK. 90 Tugay Eyiol)  

Kayserispor: Umut Kaya, Serkan Kurtuluş (DK. 72 Cemil Adıcan), Ahmet Özcan, Cüneyt Köz, Berkay Değirmencioğlu, Mehmet Tatlı (DK.62 Anıl Taşdemir), Okay Yokuşlu, Srdjan Mijailovic (DK. 46 Alper Uludağ), Mehmet Eren Boyraz, Babacar Diop, Cem Ekinci

Sarı Kart: Gökhan Özkan, Cüneyt Köz
GOLLER: 61' Volkan Kabadayı, 63' ve 65' Gökhan Özkan



*

*

*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.