Kayseri’de 2. galibiyet peşinde

Lig'de devre arasına son 4 maçta aldığı 9 puanla giren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, kupada da puanla tanışmak istiyor...

Kayseri’de 2. galibiyet peşinde
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kayseri’de ikinci galibiyet peşinde. Teknik Direktör Bahaddin Güneş yönetiminde ligde yükselişe geçen temsilcimiz, 17. Hafta maçında karşılaştığı Kayseri Şekerspor’u 4-1’le geçmişti. Temsilcimiz yarın ise Kayseri’de bu defa kentin bir başka takımı PTT 1. Lig ekibi Kayserispor’la kupada karşılaşacak.

Lig'de devre arasına son 4 maçta aldığı 9 puanla giren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, kupada da puanla tanışmak istiyor.

3. hafta maçlarının hakemleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda 3. Hafta maçları başlıyor. 23 Aralık’ta Fenerbahçe evinde Altınordu’yu ağırlarken, temsilcimiz de 24 Aralık’ta Kayserispor’a konuk oluyor.  Çağatay Şahan'nın yöneteceği Fenerbahçe - Altınordu karşılaşması 20.00’da, Murat Türker'in yöneteceği Kayserispor - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor karşılaşması 13.00’da başlayacak. 

3. hafta programı ve puan durumu şöyle:

23 Aralık Salı
20.00 Fenerbahçe-Altınordu (Şükrü Saracoğlu Stadyumu)

24 Aralık Çarşamba
13.00 Kayserispor-Bayburt Grup Özel İdare (Kayseri Kadir Has Stadyumu)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.