Kayalı'nın öğrencisi milli takım kampında!

Bayburt'ta altyapıya hak ettiği önemi veren tek kulüp olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türk milli takım kampına oyuncu gönderdi.

Kayalı'nın öğrencisi milli takım kampında!
Bayburt Postası - Bayburt'ta son yıllarda altyapıya hak ettiği önemi veren tek kulüp olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türk milli takım kampına oyuncu gönderdi. Kulübün U14 takımı oyuncularından Ahmet Yasir Kıyar, U14 Türk milli takım kampına seçildi.

10 gün önce Erzurum'da gerçekleşen kampa katılan Kıyar, göz dolduran performansıyla U14 millilerin 50 kişilik kadrosuna alındı. Kıyar, Şubat ayında Türk milli takımının Antalya'da gerçekleştireceği kampa katılacak.

Kayalı: "Süper Lig'den teklif var"

Ahmet Yasin Kıyar'ın yetişmesinde emeği olan Bayburt Grup Özel İdare altyapı sorumlusu Şükrü Kayalı, oyuncusu ile ilgili açıklamada bulundu. Stoper mevkide oynayan Kıyar'ın geleceğinin parlak olduğunu söyleyen Kayalı, Erzurum'daki milli takım kampını takip eden bazı süper lig takımlarından teklif aldıklarını belirtti Kayalı, "Süper Lig'den teklif var ama bu sene için bir transfer düşünmüyoruz. Önümüzdeki yıllarda inanıyorum ki çok büyük takımlarda oynayacak şekilde daha iyi bir seviyeye gelecek. Ahmet'e güveniyorum ve kendisine başarılar diliyorum" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.