Kartal: “Bu galibiyet bize moral oldu“

İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandıkları Bayburt Grup Özel İdare maçının kendilerine moral olduğunu söyledi...

Kartal: “Bu galibiyet bize moral oldu“
Bayburt Postası - Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandıkları Bayburt Grup Özel İdare maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Buraya kazanmak için gelmiştik. İlk maçımızda evimizde Kayseri'ye mağlup olduktan sonra bu maçı mutlak kazanmak istiyorduk. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek, finale çıkmak, hatta kupayı kazanmak için hedef koyduk. Bu hedef doğrultusunda ara ara gençlere de şans vermeyi düşünüyorduk. Bu yönde planlama yaptık. Sahada iyi mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu bize moral oldu" dedi.

Bayburt'ta ki futbol atmosferine de değinen Kartal, "Çok iyi karşılandık. Dünden başlayıp bugüne yansıyan müthiş bir coşku vardı Bayburt'ta. Bu coşkunun bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduk. Bayburtlulara ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz."

İsmail Kartal, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifasıyla ilgili bir soruya, "Sizden duyuyorum" yanıtını verdi. Kartal, "Hakemlerden memnun musunuz?" sorusunu yanıtlarken de şunları söyledi:

"Hakemler konusunda yorum yapmak istemiyorum. Onu federasyon, kulüpler birliği, ne olduğunu... Ben sahanın içindeyim. İşimi yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince, aklımın yettiğince futbolun içinde olmak, kulübüme ve Türk futboluna hizmet etmek istiyorum." 

Uygar Mert Zeybek: "Galip geldiğimiz için mutluyuz"

Genç oyuncu Uygar Mert Zeybek, Bayburt Grup Özel İdare karşısında galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Uygar Mert Zeybek, “İsmail hocama bize şans verdiği için çok teşekkür ediyorum . Emeği ve desteği çok büyük.  Fenerbahçe gibi oynayıp kazanmasını bildik. Galip geldiğimiz için mutluyum" dedi.



Savaş Polat: "Hocamıza teşekkür ediyorum"

Bayburt Grup Özel İdare maçında ilk on birde sahaya çıkan genç oyuncu Savaş Polat, kendisine forma şansı veren Teknik Direktör İsmail Kartal’a teşekkür etti.

Polat, “Bana forma şansı verdiği için hocamıza teşekkür ediyorum. Fenerbahçe, sahaya  her zaman yenmek için çıkar. Daha çok çalışıp daha çok kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Zemin kötüydü ama ona göre oynadık” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeIsmail Kartal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.