İstanbul'daki Bayburt'un maçı!

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nun 6. haftasında karşılaşacak Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Fenerbahçe maçının biletleri satışta.

İstanbul'daki Bayburt'un maçı!
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nun 6. haftasında karşılaşacak Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Fenerbahçe maçının biletleri satışta. Her iki kulüpten bilet satışları ile ilgili bir açıklama yapılmazken, Bayburtlu sporseverlerin karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Şükrü Saracoğlu’nun 6 blok halinde ayrılan deplasman tribünü biletleri tükenmek üzere.

Deplasman tribünü biletlerinin 30 TL’den satışa çıktığı karşılaşma için yoğunluğu dikkate alan ev sahibi takım yönetimi tarafından kale arkası tribünlerinin tamamen misafir takım seyircisine ayrıldığı ve bilet satışında sınırlama olmadığı öğrenildi.  Passolig uygulamasının geçerli olmadığı maçın biletleri TC Kimlik numarası ile Fenerbahçe STORE ve stadyum çevresine kurulan gişelerden temin ediliyor. Saat 20.00’da başlayacak olan maçın bilet satışları maç günü saat 18.00’a kadar sürecek. Karşılaşma ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda 6. Hafta programına göre son maçlar aynı gün ve aynı saatte oynanmayacak. Türkiye Futbol federasyonu (TFF) tarafından belirlenen takvime göre aynı grupta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Fenerbahçe karşılaşması 3 Şubat Salı günü, Altınordu ve Kayserispor karşılaşması ise 4 Şubat Çarşamba günü oynanacak.

Son 16’ya kalma iddiasını sürdüren 3 takımın kupadaki son maçlarının sonuçları birbirini yakından ilgilendiriyor. Aynı grupta iddiası süren takımların maçlarını aynı saate alması beklenen TFF ilginç bir kararla maçların farklı günlerde oynanacağını bildirmişti. 

Grupta iddiasını son maça taşımayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Fenerbahçe’yi evinde geçerse Kayserispor ile birlikte son 16'ya kalacak. Beraberlik halinde ise Kayserispor’un Altınordu’ya mağlup olmasını bekleyecek. 

Hakem Serkan Çınar'ın yöneteceği karşılaşmanın muhtemel 11'leri ise şöyle:

Fenerbahçe: Mert, Ramazan, Bekir, Kadlec, Savaş, Mehmet Topuz, Caner Koca, Selçuk, Uygar, Webo, Sow

Bayburt Grup Özel İdare: Ali Karadeniz, Süleyman, Coşkun, Yunus Emre, Erçin, Tevfik, Emre, Tahir, Hüseyin, Anıl Gir, İbrahim

Grupta son maçların programı ve puan durumu şöyle:

3 Şubat 2015 – Saat: 20.00
Fenerbahçe – Bayburt Grup Özel İdare / Şükrü Saraçoğlu Stadı 

4 Şubat 2015 – Saat: 13.00
Altınordu – Kayserispor / Atatürk Stadı


*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Ruhum bedenim FENERBAHÇE, gönlüm BAYBURT

Avatar
YUSUF 9 yıl önce

İNŞALLAH BAYBURT KAZANIR

Avatar
Mehmettopuz 9 yıl önce

fenere karşıadımızyeter