İstanbul’da da Bayburtspor heyecanı…

Eylül sonu başlayan İstanbul Süper Amatör Kümede mücadele eden İstanbul Bayburtspor, 2. Grup’ta yer alıyor. Lige iyi hazırlanan ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan İstanbul Bayburtspor, ilk 2 maçtan 4 puan çıkararak iyi bir başlangıç yaptı. Fikstür çekildiğinde ilk iki maçın ligin en güçlü takımları arasında gösterilen Alibeyköyspor ve Yedikulespor ile olması, başlangıç için biraz can sıkıcı olmuştu. Ama futbol sahada oynanıyordu, İstanbul Bayburtspor’da öyle yaptı ve 2. grupta “ben de iddialıyım” dedi. İstanbul Bayburtspor üçüncü hafta kötü bir sürpriz yaşasa da, yine de puan cetvelinde 5. liğini korudu.

İstanbul’da da Bayburtspor heyecanı…

İstanbul’da da Bayburtspor heyecanı…Eylül sonu başlayan İstanbul Süper Amatör Kümede mücadele eden İstanbul Bayburtspor, 2. Grup’ta yer alıyor. Lige iyi hazırlanan ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan İstanbul Bayburtspor, ilk 2 maçtan 4 puan çıkararak iyi bir başlangıç yaptı. Fikstür çekildiğinde ilk iki maçın ligin en güçlü takımları arasında gösterilen Alibeyköyspor ve Yedikulespor ile olması, başlangıç için biraz can sıkıcı olmuştu. Ama futbol sahada oynanıyordu, İstanbul Bayburtspor’da öyle yaptı ve 2. grupta “ben de iddialıyım” dedi. İstanbul Bayburtspor üçüncü hafta kötü bir sürpriz yaşasa da, yine de puan cetvelinde 5. liğini korudu.

Mucize ilk maçta yaşandı… Bayburtspor son 4 dakikada kazandı…

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup’ta İstanbul Bayburtspor, son dakikalarına 2-1 yenik girdiği maçta Silivri Alibeyspor’u 3-2 yenerek lige moralli başladı. Mehdi Sancak Stadı’ndaki karşılaşmada İstanbul Bayburtspor, Gökhan’ın 4. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken 41’de Alibey’den İlhami ilk yarının skorunu ilan etti: 1-1.
 
Alibeyspor 65’te 10 numaralı futbolcusu Ulaş’la deplasmanda 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakibi üstünde baskı kuran Bayburtspor amacına ulaştı. Kağıthane ekibi 86’da Erdi, 87’de Adem’in sayılarıyla sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Yine son dakikalar… Rakip Yedikulespor…

Maça başlayan taraf Yedikule oldu. Sağdan 7 numaralı oyuncu soldan 11 numaralı Hüseyin'le gol arayan Turuncu-Siyahlılar en ileri uçtaki Celil’le Bayburtspor defansına çok zor anlar yaşattı.
 
İlk gol de Yedikule'den geldi. Celil'in vuruşunda dönen topu Hüseyin tamamlayarak 1-0 takımını öne geçirdi. Yedikule, golden sonra ataklarına devam etti. Konuk Bayburtspor'un ilk yarı tek ciddi atağı 35. dakikada yaşandı. Adem’in topa elle müdahale etmesi sonucu maçın 30. dakikasında Yedikule penaltı kazandı. Penaltıyı Murat kullandı ama top direkten döndü. İki dakika sonra Yedikule Celil’le tekrar gole yaklaştı ancak bu oyuncunun şutunda Yedikule bir kez daha direğe takıldı.
 
İkinci yarı ise karşılıklı pozisyonlarla devam etti. Maçın kilit ismi Bayburtspor’dan 17 numaralı oyuncu oyuna çok hareket getirdi. Bu futbolcu Yedikule defansını adeta ezdi geçti, nitekim gol de onun kanadından geldi. Bordo-Sarılı İstanbul Bayburtspor, 78’de skora denge getirdi. Yedikule 90+4’te çok önemli bir fırsat kaçırdı. Hüseyin kaleciyle karşı karşıya pozisyonda atamadı ve maç 1-1 bitti.

Üçüncü haftayı kaza olarak görmek istiyoruz

İstanbul Bayburtspor, ilk 2 hafta aldığı başarılı sonuçların ardından kendi evinde hiç beklemediği mağlubiyet aldı. Kulaksız Okspor'u ağırlayan İstanbul Bayburtspor, sahadan 1 - 0 yenik ayrıldı. Bu skor ve maçın bir kaza olduğuna inanmak istiyoruz ve takımımıza 4. hafta İçerenköy Stadında oynanacak Kozyatağıspor karşılaşmasında başarılar diliyoruz.

İSTANBUL SAL 2. GRUP PUAN DURUMU

 

  TAKIMLAR O G B M A Y AV

P

1. Yeniköyspor 3 3 0 0 14 5 9 9
2. Leventspor 3 3 0 0 11 3 8 9
3. Albayrakspor 3 2 1 0 8 3 5 7
4. İst. Sinopspor 3 2 1 0 5 3 2 7
5. İst. Bayburtspor 3 1 1 1 4 4 0 4
6. Feriköy 3 1 1 1 4 4 0 4
7. Çekmeköyspor 3 1 1 1 4 4 0 4
8. Kulaksız Okspor 3 1 1 1 3 7 -4 4
9. Pazariçi Köprülü 3 1 0 2 6 7 -1 3
10. Kavacıkspor 3 1 0 2 5 8 -3 3
11. Yedikulespor 3 0 2 1 2 3 -1 2
12. Alibeyspor 3 0 1 2 5 7 -2 1
13. Tuzla 3 0 1 2 3 12 -9 1
14. Kozyatağı 3 0 0 3 4 8 -4 0

 

İstanbul Bayburtsporİstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup’ta diğer takımlar:

Tuzlaspor: İstanbul'un ligde ve terfilerde son 3 yıldaki en istikrarlı takımı ama şu an iyi bir durumda değil.
Yeniköyspor: Yeniköyspor Kulüp Başkanı Ali Düşmez TFF üyesi, önemli bir spor adamı. İyi bir kadro kurdu, maddi durumları da fena değil.
Alibeyspor: Batı İstanbul tarafının takımlan genelde paraşütsüz çıktıkları gibi düşer diye yorumlanır. Bu anlamda Alibeyspor'un SAL, istikrarlı bir takım.
Yedikulespor: Ligin iddialı takımı oldukları söylense de yorumcular özellikle İstanbul Bayburtspor karşılaşmasının ardından “ancak ligde kalırlar” diye yazdılar.
Kulaksız Okspor: Sezonu geç açtı. Sahasız oluşları, iç saha avantajını yitirmelerine sebep oldu. Yönetimleri güçlü.
Kozyatağıspor: Süper Amatör'e play-off'la çıkan Kozyatağıspor için “bu takım arada can da yakar” deniliyor.
Feriköyspor: Feriköy yine iddialı, her sezon iddialı. Fakat her sezon hüsran yaşıyorlar. Taraftarı olan bir takım.
Albayrakspor: Geçen yıl son maçlarda ligde kaldı.
Pazariçi Köprülüspor: Son iki sezondur iyi işlere imza atıyorlar. Bir önce ki sezondan kilit isimleri kaybettiler.
Leventspor: Toplama bir takım kurdular. Çok uzun yıllardır aynı hocayla çalışıyorlar.
İstanbul Sinopspor: İstanbul Sinopspor orta sıralarda yer alacak bir takım görünümünde. Arkalarındaki çok iyi taraftar desteği ve kutu gibi olan sahaları onlar için avantaj.
Çekmeköyspor: İyi bir kadro ve yönetimleri var.
Kavacıkspor: Amatör Kümede çokça düşen ve çıkan Kavacıkspor, asansör takım görüntüsünü devam ettiriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.