İstanbul Baybutspor ‘Süper Amatör’de

İstanbul Bayburtspor sezon bitmeden şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul Baybutspor ‘Süper Amatör’de
Bayburt Postası - İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz ligin 16. Haftasında Sarıyer FSM ekibini farklı bir skorla geçerek şampiyonluğunu ilan etti.

Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde bitiren İstanbul Bayburtspor karşılaşmayı 5-0 galibiyetle tamamladı.

Maçın ardından 43 puanla şampiyonluğunu ilan eden temsilcimiz Süper Amatör’e yükseldi. Maçın ardından taraftarlar şampiyonluğun sevincini davul zurna ile oynanan barlar ile kutladı. Sarıyer FSM spor kulübü ise aldığı mağlubiyetle ligden düştü.

Teknik Direktör Neşet Yolcu, maç sonrası Selim Demirer’e verdiği ropörtajda, sezon başında çok kısa bir sürede takımı kurduklarını fakat yönetim ve taraftarın tam desteği ile ligin üstesinden geldiklerini söyledi. Yolcu, “Onursal Başkanımız Şeref Yazoğlu’na, Başkanımız Bünyamin Yazoğlu beyefendi ve yönetim kuruluna ve taraftarımıza armağan olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.