İşkar: ‘Her hafta daha iyiye gidiyoruz"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ikinci hafta geride kalırken, grubun tek kayıpsız takımı olan ve 6 puanla lig liderliğine yükselen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor evinde oynayacağı Dersimspor maçının hazırlıklarına başladı.

İşkar: ‘Her hafta daha iyiye gidiyoruz"
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ikinci hafta geride kalırken, grubun tek kayıpsız takımı olan ve 6 puanla lig liderliğine yükselen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor evinde oynayacağı Dersimspor maçının hazırlıklarına başladı.    

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Antrenörü Erdal İşkar, ligin ilk iki haftasını değerlendirdi.

İlk 2 maçta takımın istediği oyunu sergilediğini ve mücedelenin skora yandığını söyleyen Teknik Direktör Erdal İşkar, “İki hafta önce yeni bir başlangıç yaptık. Ligde oynadığımız iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak 6 puan aldık. Bu iki maçın geneline baktığımız zamanda istediğimiz futbolu oynadık. Mücadelemizi skorlara da yansıttık. Her hafta daha iyi gidiyoruz. Çok karakterli bir oyuncu gurubumuz var. Her hafta üstününe katarak ilerlemeye çalışıyoruz. Oyuncularımızda teknik ekipte bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Son oynadığımız İskenderun maçı önemli bir karşılaşmaydı. Bu mücadeleden 3 puanı alıp Dersim maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyorduk. İskenderun maçı bu açıdan bizim için bu açıdan çok iyi oldu” dedi.

Takımın sergilediği futboldan son derece memnun kaldıklarını ifade eden İşkar, "İskenderun karşısında oynanan oyundan sın derece memnunum. Hem savunma hem hücum anlamında her geçen hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Bunu görmek açısından da iyi bir mücadeleydi. Bu karşılaşmada rakibe az pozisyon verdik. Bunun yanında çokta pozisyon ürettik. Belki daha önce atacağımız bir gol farkı getirirdi. Ama olmadı son dakikalarda da olsa 3 puanı almak bizim için çok önemli bir galibiyet oldu" diye konuştu.

İşkar’ın konuşmasında satırbaşları şöyle:

"Rekabet başarıyı getiriyor"

“Şu anda 24 kişilik bir kadroya sahip olduk. Bizim amacımız takımda rekabet ortamı oluşturmaktı. Bundan sonra rekabet artacaktır. Rekabette başarıyı getirir her zaman. Yeni gelen arkadaşların zaten kaliteleri belli. Katkı sağlayacaklardır. Zaman içerisinde mutlaka her oyuncudan faydalanacağız. Galatasaray’dan Serdar ve Samet’i aldık. Şu anda kadromuz 24 kişi bizim için yeterli bir kadromuz var. Şu an için ilk yarıya bu kadroyla devam edeceğiz.”

“Oyuncularımızı büyük emeği var”

“Bizim amacımız lige iyi başlayıp bunu devam ettirmekti. Ancak tabi ki lig uzun soluklu bir maraton. Bunda puan kayıpları da zaman zaman olacaktır. Ancak biz şu an için iyi gidiyoruz. İki maç yaptık ikisinden de oynanan futboldan memnunum. Oyuncularımın büyük katkısı var. Büyük emeği var. Oda bizim için büyük artı oluyor tabi."

Taraftara teşekkür

“Beylebeyi maçında taraftarımız çok iyiydi bizi 90 dakika sürekli desteklediler. Dersim maçında da sonuç ne olursa olsun tribünleri doldurup 90 dakika desteklemelerini bekliyoruz. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Beylerbeyi maçında çok güzel bir taraftar görüntümüz vardı. Taraftar bizim sahadaki 12. Oyuncumuz. Bütün tartarlarımızı maça bekliyoruz. Cumartesi günü saat 16.30’da tüm taraftarlarımızı Genç Osman’a bekliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Taraftar 9 yıl önce

Kendi sahamızda ki en zor maçlardan birini oynayacağız.. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları uyarıyorum...Maça iyi hazırlanmalılar KAFA olarak...Oyun disiplini üst düzeyde olacak, kopuk oynamayacağız, kesintisiz baskı kurarken, rakip maçın başında itibaren burada (1) puan iyidir diyecek, yiyeceğimiz bir golün altında kalırız..Sahamızdaki EN ZOR maç diyorum, kolaya çevirmek sizin elinizde...Şimdiden başarılar diliyorum...Taraftarda kendini kontrol etmeli..

Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

O değilde iyi diyoruz tamam sıkıntı yok ama bakıyoruz goller son dakikada geliyor. Maçta takım 2. yarı baskı kuruyor. 2. yarı galibiyet golleri geliyor. 2. Yarı takım daha bir atak oynuyor. Yedek den giren futbolcular oynayan oyunculardan daha iyi bence .