İşkar: "Her geçen gün iyiye gidiyoruz"

Bayburt Grup, Erzurum kampında ikinci hazırlık maçını 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor'la yaptı.

İşkar: "Her geçen gün iyiye gidiyoruz"
Bayburt Postası - Bayburt Grup, Erzurum kampında ikinci hazırlık maçını 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor'la yaptı. Temsilcimiz maçı son dakikalarda bulduğu golle kazandı. Teknik Direktör Erdal İşkar, kamp programını ve takımın son durumunu Bayburt Postası'na değerlendirdi.

2015-2016 Futbol sezonunda Spor Toto 3.Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan ve  ilk hazırlık devresini  Bayburt'ta sürdürdükten sonra  Erzurum'da Yüksek İrtifa Kampına giden Bayburt Grup günde iki idman ile çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum'da kamp yapan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor ile dün saat 17.30'da bir hazırlık maçı yapan  Bayburt Grup, 87. dakikada İlkay'ın ayağından kazandığı golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.



İşkar: "Her geçen gün iyiye gidiyoruz"

Kamp programını ve takımın son durumunu Bayburt Postası'na değerlendiren Teknik Direktör Erdal İşkar ise, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti.

Çift idman ve hazırlık maçları ile sezona hazırlandıklarını söyleyen İşkar, "Palandöken kampı takımımız için oldukça verimli geçiyor. Futbolcularımız birbiriyle iyice kaynaştı. Gün geçtikçe takım oyunu olarak üst seviyelere geliyoruz. Son olarak Kocaeli Birlik maçında iyi bir performans ortaya koyduk. Cuma günü de son hazırlık maçımızı yapacağız. İki günlük iznin ardından çalışmalarımıza Bayburt'ta devam edeceğiz" dedi.

Teknik Direktör İşkar, yeni sezonda alınan oyunculardan memnun olduğunu belirterek, transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. İşkar, 3 oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.