İşkar'dan 'rehavet' uyarısı

Sezona Beylerbeyispor galibiyeti ile başlayan Bayburt Grup Özel İdare, deplasmanda karşılaşacağı Körfez İskenderunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İşkar'dan 'rehavet' uyarısı
Bayburt Postası - Sezona Beylerbeyi galibiyeti ile başlayan Bayburt Grup Özel İdare, deplasmanda karşılaşacağı Körfez İskenderun maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü  Erdal İşkar, zorlu maç öncesi Bayburt Postası'na önemli açıklamalarda bulundu.

Sezona 3 puanla başladıkları için moral olarak iyi olduklarını söyleyen Teknik Direktör İşkar, takımın bir an önce 3 puan rehavetinden kurtularak İskenderun maçına adapte olması gerektiğini söyledi.

"Ayaklarımızın yere basması lazım"

Beylerbeyi maçının değerlendiren ve İskenderun maçı öncesi takıma uyarılarda bulunan İşkar, "Lig başlangıcı zor olur. Onun bilincindeydik. 3 puan alıp onu başardık. Beylerbeyi iyi takım koşan, mücadele eden. Bizde iyi mücadele ettik, iyi oynadık. Son dakikada da olsa kazandık. Şimdi bizim artık ayaklarımızın yere basması lazım. 1 maç kazanmayla hiç bir şey bitmiyor. 35 maç var, hedeflerimiz var. Bu hedefe ulaşmak içinde iyi olmalıyız. İskenderun maçı var, çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İlk maçı bir an önce unutup İskenderun maçına kilitlenmek zorundayız. Amacımız oradan da 3 puanla dönüp Dersim maçına en iyi şekilde çıkmak" dedi.

2 transfer daha

Son olarak Galatasaray'dan Serdar Demir'i transfer ettiklerini ve iki transfer daha yapacaklarını ifade eden İşkar, şunları söyledi:

"Özellikle stoper ve sol öne oyuncu almamız lazım. Görüştüğümüz oyuncular var. Transferde artık son günlere geldik. Takımımıza iki oyuncu daha katıp yolumuza devam edeceğiz."

İlk 5'i zorlayacak takımlar

Ligde ilk 5'i hedeflediklerini ve hedefe ulaşmak için iyi bir takım oluşturduklarını söyleyen İşkar, ligde Bayburt Grup Özel İdare ile birlikte, Kastamonu, Çanakkale Dardanel ve Darıca takımlarının ilk 5'i zorlayacak güçte olduklarını kaydetti.

Öte yandan haftasonu Pazar günü Hatay deplasmanında Körfez İskenderunspor'la karşılaşacak Bayburt Grup Özel İdare'da eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.