İpi Petekkaya göğüsledi

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından düzenlenen Bayburt Futbol Turnuvası final maçı ile birlikte sona erdi. 15 takımın katılı ile gerçekleşen Bayburt Futbol Turnuvası’nda finale Petekkaya ve Çerçi takımları çıktı. Çerçi’nin 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Petekkaya 2-1 kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Esenler Stadyumunda gerçekleşen final karşılaşması sonrasında kupa töreni gerçekleşti. Turnuvada bu yıl ayrıca 3 takıma centilmenlik kupası verildi. En centilmen futbolcu ve turnuvanın gol kralıda yine kupa ile ödüllendirildi. 2009-2010 Bayburt Futbol Turnuvası sonrasında ortaya çıkan sıralama ve kupa almaya hak kazanan isimler şöyle oluştu:

İpi Petekkaya göğüsledi

Çerçi’nin 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Petekkaya 2-1 kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından düzenlenen Bayburt Futbol Turnuvası final maçı ile birlikte sona erdi. 15 takımın katılı ile gerçekleşen Bayburt Futbol Turnuvası’nda finale Petekkaya ve Çerçi takımları çıktı. Çerçi’nin 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Petekkaya 2-1 kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Esenler Stadyumunda gerçekleşen final karşılaşması sonrasında kupa töreni gerçekleşti. Turnuvada bu yıl ayrıca 3 takıma centilmenlik kupası verildi. En centilmen futbolcu ve turnuvanın gol kralıda yine kupa ile ödüllendirildi. 2009-2010 Bayburt Futbol Turnuvası sonrasında ortaya çıkan sıralama ve kupa almaya hak kazanan isimler şöyle oluştu:

Turnuva Şampiyonu: Petekkaya
Turnuvanın En Centilmen Takımları: Hacıoğlu, Dağtarla, Değirmencik
Turnuvanın En Centilmen Teknik Adamı: Yavuz Tayfur / Tomlacık
Turnuvanın En Centilmen Futbolcusu: Abdulkerim Kerimoğlu / Petekkaya
  
Turnuvanın Altın 11’i:

1- EMRE ORUÇ - HACIOĞLU
2- ERDAL SARIHAN - SARIHAN
3- İLYAS AYHAN - PETEKKAYA
4- ERTEKİN BOZBEY - TAŞÇILAR
5- YUNUS YAŞAR - ÇERÇİ
6- ADEM YAŞAR - ÇERÇİ
7- OĞUZHAN DAĞHAN - ARPALI
8- MUSTAFA ORUÇ - HACIOĞLU
9- UĞUR AYHAN - PETEKKAYA
10- CİHAN PURUT - HACIOĞLU
11- ALİ YUMAK - AKSAÇLI
  
Turnuvada Genel Sıralama:

1- PETEKKAYA
2- ÇERÇİ
3- SIRAKAYALAR
4- SARIHAN
5- TAŞÇILAR
6- HACIOĞLU
7- ARPALI
8- ASLANDEDE
9- KALECİK
10- AKSAÇLI
11- TOMLACIK
12- DEĞİRMENCİK
13- DAĞTARLA
14- HELVA
15- ÇAKIRÖZÜ

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.