İlk maçında fark yedi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bayburt Belediyespor lige kötü bir başlangıç yaptı.

İlk maçında fark yedi
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Bayburt Belediyespor lige kötü bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk maçında kendi evinde Karspor’u ağırlayan Bayburt Belediyespor tecrübeli rakibi karşısında fark yemekten kurtulamadı.

Gençosman Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan maçı Sakarya bölgesi hakemleri Fatih Şahan, Barış Sarıkaya, Mehmet Terzioğlu yönetti. Genç ve tecrübesiz kadro ile ilk maçına çıkan Bayburt Belediyespor ilk yarı 1-0 yenik tamamladığı maçın ikinci yarısında kalesinde 3 gol daha gördü. Maç Karspor’un 4-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maç sonunda karşılaşmayı takip eden taraftarlar her iki takımı da alkışladı.

BAL Ligi 2. Grup 1. Hafta toplu sonuçları şöyle:

Arhavispor - Serhat Ardahan: 1-2       
Bayburt Belediyespor - Karsspor: 0-4        
Beşikdüzüspor - Araklı Karadere: 1-0           
Çayelispor - Ardeşenspor: 2-0          
Görelespor - 13 Şubat Erzincan GK: 3-1           
Iğdır Aras - Yomraspor: 1-1        
Torulspor - 1926 Bulancakspor: 0-0        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan sancaktaroglu 10 yıl önce

belediyespor ensonki kadrosuyla hala devam ediyor..genc yetenekli oyuncular katmamış bu durum oldukca ılgınc...amatör ligde olan takım genc bır kaleci bile alttan yetişememiş cok üzücü bir durum..bu ligde belediyenin katılmasının en önemli sebepi yeni sporcu arkadaşlarımız yetişmeli 3.ligdeki bulunan bayburtspoar genc oyuncular katmamız gerekiyor sülayman hoca sesimizi duyuyordur umarım..

Avatar
BAYBURT TARAFTARI 10 yıl önce

süleyman hoca genclere yer vermesı gerekır yenılse bıle.