İlk kez katıldı şampiyon oldu

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasının kazananı belli oldu.

İlk kez katıldı şampiyon oldu
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasının kazananı belli oldu. 11 takımın mücadele ettiği turnuvaya ilk kez bu yıl katılan Ticaret ve Sanayi Odası şampiyonu oldu. 



Yaklaşık 1 aydır devam eden kurumlar arası futbol turnuvasında bugün final maçı oynandı. Saat 18.30'da Sentetik Çim Saha'da oynanan mücadelenin startını Türk Milli Takımının Bayburtlu gururları Hakan ve Muhammet Çalhanoğlu kardeşler yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı Sağlık Müdürlüğü'nün 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda adeta gol düellosu yaşanan maçı Ticaret ve Sanayi Odası 4-3 kazanmayı bildi. Ticaret ve Sanayi Odası'na galibiyeti getiren golleri Yunus Demrici, Sinan Coşar ve Ferdi Kiki (2) kaydetti. 

18 yıllık hakemlik serüvenine son

Öte yandan 18 yıldır Bayburt'ta futbol hakemliği yapan Mustafa Topal final maçı ile jübile yaptı. Maçın ilk 10 dakikasını yöneterek düdüğü hakem Murat Türkoğlu'na teslim eden Mustafa Topal futbolcuların omuzlarında sahayı terk etti. Mustafa Topal'a İl Hakem Kurulu Başkanı Adnan Hatipoğlu çiçek sunarken, il hakem kurulu üyesi  Salih Durgut ise plaket takdim etti. 

İlk kez katıldı, şampiyon oldu

4-3 biten final maçının ardından şampiyon olan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nın kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu verirken, ikinci olan İl Sağlık Müdürlüğü takımının kupasını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu takdim etti. Turnuvada üçüncülük kupası ise Devlet Su İşleri futbol takımının oldu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.