İlk hazırlık maçında mağlup

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

İlk hazırlık maçında mağlup
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor,  Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında 3. Lig 3. Grup’taki rakiplerinden biri olan Erzurum temsilcisi ile karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, rakibine mağlup oldu. 90 dakika boyunca etkisiz bir oyun ortaya koyan ve henüz lige hazır bir görüntü çizemeyen temsilcimiz, Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Atatürk Üniversitesi Stadı’nda Adem Korkmaz’ın yönettiği karşılaşmada ilk gol Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan geldi. Yasin’le 1-0 öne geçen mavi beyazlılar, bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı. İlk yarı bu skorla bitti.

Maçın ikinci yarısına her iki takım oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. İkinci yarı beraberlik için etkili olmaya çalışan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, aradığı golü 60. dakikada buldu. Bu dakikada ani gelişen bir atakta Erzurum defansından seken topu kaleci İlker ayağının altından kaçırdı ve ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken Erzurum temsilcisi bir gol daha buldu. karşılaşmanın 80. Dakikasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor atağında Aykut Çakay, maçın skorunu ilan eden golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Atatürk Üniversitesi Stadı’nda oynanan mücadeleyi az sayıdaki futbol severin yanı sıra iki takımın yöneticileri izledi.

Öte yandan maç sonrası Erzurumlu yöneticiler tarafından konuk takımın onuruna kulüpte yemek verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasbel 10 yıl önce

madem 3.ligi.çıkıldı hoca ve transferler düzgün yapılmalı ha bir hazırlık maçıile belli olmaz ama ilk 7.hafta bayburt avaraj takımı olmasın yönetim önlem alması lazım

Avatar
murat ali 10 yıl önce

ilk 5 e oynamak için transfer şart !!!