İl Özel İdarespor gençleşme kararı aldı

Bayburt Postası - 4 yıl üst üste şampiyon olarak son yıllarda futbolda almış olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren İl Özel İdarespor, 2009-2010 yılı futbol sezonunu bugün verdiği iftar yemeğiyle merhaba dedi. Bu yıl yeni bir yönetimle sezona kararlı giren Bayburtspor’a 2 futbolcu veren İl Özel İdarespor, Bayburtspor’dan iki genç sporcu transfer etti. 30 kadar futbolcunun katıldığı iftar yemeğinde altyapı sporcularının çoğunlukta olması ise dikkat çekti. Kulüp yöneticilerinin hazır bulunduğu iftar yemeğine ayrıca İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, Yol İş Sendikası Başkanı Yaşar Koçanoğlu ve Teknik Direktörü Şükrü Kayalı katıldı. 

İl Özel İdarespor gençleşme kararı aldı

İl Özel İdarespor gençleşme kararı aldı...Bayburt Postası - 4 yıl üst üste şampiyon olarak son yıllarda futbolda almış olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren İl Özel İdarespor, 2009-2010 yılı futbol sezonunu bugün verdiği iftar yemeğiyle merhaba dedi. Bu yıl yeni bir yönetimle sezona kararlı giren Bayburtspor’a 2 futbolcu veren İl Özel İdarespor, Bayburtspor’dan iki genç sporcu transfer etti. 30 kadar futbolcunun katıldığı iftar yemeğinde altyapı sporcularının çoğunlukta olması ise dikkat çekti. Kulüp yöneticilerinin hazır bulunduğu iftar yemeğine ayrıca İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, Yol İş Sendikası Başkanı Yaşar Koçanoğlu ve Teknik Direktörü Şükrü Kayalı katıldı. 



Ziyettin Babacan, Şükrü KayalıGörev yaptığı süre boyunca İl Özel İdarespor’un maddi ve manevi destekçisi olan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan gazetemize yapmış olduğu açıklamada, kulübe ait bir lokal hazırlıkları içerisinde olduklarının müjdesini verdi. Babacan, kulüp lokalinin açılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, en kısa zamanda faaliyete geçireceklerinin altını çizdi.

 

Ziyettin Babacan: “İl Özel İdarespor’un başarılarına yenilerini katacağız”


İl Özel İdarespor, 2009-2010 yılı futbol sezonunu bugün verdiği iftar yemeğiyle merhaba dedi...“İl Özel İdarespor adına açacağımız lokal, futbolcularımızın birlik beraberliğini kaynaştırmak için toplanacağı bir mekan olacaktır. Bunun yanı sıra kulübümüze de maddi destek olacaktır. Bütün çabalarımız İl Özel İdarespor’un başarılarına yenilerini katmak içindir. Aynı zamanda yapmış olduğumuz faaliyetlerle Bayburt gençliğine hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar İl Özel İdarespor’a elimizden gelen desteği yapmaya çalıştık. Kurum çalışanlarımızda her ay maaşlarından yapılan kesintiyle kulübümüzden desteklerini esirgemediler. Ben bugüne kadar kulübümüze emeği geçen başta değerli hocamız Şükrü Kayalı olmak üzere tüm kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

 

Şükrü Kayalı: “Bu yıl genç bir takımla mücadele edeceğiz”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, Yol İş Sendikası Başkanı Yaşar Koçanoğlu

İl Özel İdarespor Kulubü Teknik Direktörü Şükrü Kayalı, 2009-2010 yılına genç bir ekiple başlayacaklarını söyledi. Kayalı, “Bugün vermiş olduğumuz iftar yemeğiyle 2009-2010 sezonunu açmış olduk. Yarın topbaşı yaparak, ilk idmanımıza çıkmış olacağız. Bu yıl geçtiğimiz senelere nazaran daha genç bir takımla sezona gireceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Ben bugüne kadar kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle her zaman kulübün yanında olan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.