İkinci yarı zor deplasmanda başlıyor

Beylerbeyispor’a karşı çok zor 90 dakikaya çıkacak olan Bayburt Grup, deplasmandan galibiyetle ayrılarak, devreye iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

İkinci yarı zor deplasmanda başlıyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig’de 2015-2016 sezonunun ikinci yarısı bu hafta başlıyor.

3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, ikinci yarının ilk haftasında Beylerbeyispor ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antalya’da WOW Kremlin Palace Otel’de kampa giren Bayburt Grup, Teknik direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde devre arası hazırlıklarına devam etti.

Ligde 33 puanla 4. sırada bulunan Beylerbeyispor’a karşı çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Bayburt Grup, deplasmandan galibiyetle ayrılarak, devreye iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Karşılaşma geçtiğimiz sezon Bayburtlu sporseverlerin adeta Gençosman’a çevirdiği statta oynanacak. Pazar günü Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma 13.30’da başlıyor. Karşılaşmaya her iki takım taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Yeni transferleriyle çıkış yapmak istiyor

Play-offu hedeflediği ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan temsilcimiz yeni transferiyle çıkış yapmak istiyor. Ümraniyespor'dan Yasin Tosun, Sivas Belediyespor'dan Murathan Buruş ve Kırıkhanspor'dan Can Avcı’yı kadrosuna kattıktan sonra takımın en önemli eksiği olan forvet hattı için flaş bir transfer daha gerçekleştiren Bayburt Grup, BB Erzurumspor’dan ayrılan Oltan Karakullukçu’yu renklerine bağladı.

Devre arası hazırlıkların 2. etabına katılan yeni transferlerin Beylerbeyispor maçında sahada olması bekleniyor. 

10 Ocak Pazar günü 8 karşılaşmanın oynanacağı 20. haftanın programı ve son puan durumu şöyle:

13:00 – Dersimspor – Çorum Belediyespor
13:00 – Körfez İskenderunspor – 24 Erzincaspor
13:30 – Beylerbeyispor – Bayburt Grup Özel İdare
13:30 – Darıca Gençlerbirliği – Gölcükspor
13:30 – Çatalcaspor – Çine Madranspor
13:30 – Sandıklıspor – Batman Petrol Spor A.Ş.
13:30 – Dardanelspor A.Ş. – Bergama Belediyespor
13:30 – TKİ Tavşanlı Linyitspor – Van Büyükşehir Belediyespor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aa 8 yıl önce

Su takımın adı Bayburt Grup Gençlikspor olsun. Hayalim 3 kelime oda böyle