İki köye daha sentetik çim saha

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Konursu'nun ardından Akşar ve Mutlu köylerine de sentetik çim saha yapılacağını açıkladı.

İki köye daha sentetik çim saha
Bayburt Postası - Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Konursu'nun ardından Akşar ve Mutlu köylerine de sentetik çim saha yapılacağını açıkladı. 

Spor Toto yönetim kurulu tarafından taleplerin kabul edildiğini belirten Elçi, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Akşar ve Mutlu köylerimizde gençlerimizin sentetik çim futbol sahası talepleri olmuştu. Çalışmalar neticesinde Spor Toto Yönetim Kurulu bu iki talebimizi onaylamış ve protokolleri imzalanıyor. Bayburt ve Bayburt gençliği hizmetlerin en iyisine layıktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Akşar ve Mutlu gençliğine hayırlı olsun." 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Akşar ve Konursu Belediye idi köy oldu. Millet memnun ahali memnun. şimdi alın size sentetik çim de daha memnun olun gibi...