Heyecana Arda Turan da dayanamadı

İstanbul’da Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin düzenlediği köyler arası futbol turnuvası kuraları Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Esenler Şubesinde çekildi. Turnuvaya bu yıl 15 köy derneği katılıyor. Önceki yıllarda büyük heyecan yaratan futbol turnuvasının bu yıl da oldukça renkli geçeceği kaydedildi. 25 Nisan da (Pazar günü) başlayacak olan turnuva maçları Esenler Futbol sahasında oynanacak. Bu yılın sürprizi ise Milli futbolcumuz Arda Turan olacak. Dokuzuncusu organize edilen, geleneksel “Bayburt Futbol Turnuvası”nın Açılış Programına Milli Futbolcumuz Arda Turan da katılıacak. Açılış, 26 Nisan 2009 Pazar günü gerçekleşecek. Bayburt Postası’nın da takip edeceği turnuvaya katılan takımlar ve kura sonucu oluşan 3 grup şöyle:  

Heyecana Arda Turan da dayanamadı

Arda Turanİstanbul’da Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin düzenlediği köyler arası futbol turnuvası kuraları Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Esenler Şubesinde çekildi. Turnuvaya bu yıl 15 köy derneği katılıyor. Önceki yıllarda büyük heyecan yaratan futbol turnuvasının bu yıl da oldukça renkli geçeceği kaydedildi. 25 Nisan da (Pazar günü) başlayacak olan turnuva maçları Esenler Futbol sahasında oynanacak. Bu yılın sürprizi ise Milli futbolcumuz Arda Turan olacak. Dokuzuncusu organize edilen, geleneksel “Bayburt Futbol Turnuvası”nın Açılış Programına Milli Futbolcumuz Arda Turan da katılıacak. Açılış, 26 Nisan 2009 Pazar günü gerçekleşecek. Bayburt Postası’nın da takip edeceği turnuvaya katılan takımlar ve kura sonucu oluşan 3 grup şöyle:

 

Turnuvaya katılan takımlar: Arpalı, Saruhan, Kalecik, Değirmencik, Çerçi, Hacıoğlu, Aslandede, Tomlacık, Cemre, Aksaçlı, Sırakayalar, Petekkaya, Helva, Çakırözü, Taşçılar.

A GRUBU
Sırakayalar
Petekkaya
Tomlacık
Saruhan
Aksaçlı

B GRUBU
Kalecik
Dağtarla
Çerçi
Helva
Arpalı

C GRUBU
Çakırözü
Arslandede
Hacıoğlu
Taşçılar
Değirmencik

Futbol Turnuvası önceki yıllarda yoğun ilgi görmüştü1. Hafta Maç Programı

25.04.2009 Aslandede - Taşçılar (Saat 14.00)
26.04.2009 Sırakayalar – Tomlacık (Saat 09.00)
26.04.2009 Çerçi – Kalecik (Saat 11.00)
26.04.2009 Sarıhan – Petekkaya (Saat 16.00)
26.04.2009 Dağtarla – Helva (Saat 21.00)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.