Heyecan Gençosman'da başlıyor

İlk maçla birlikte sezona hızlı giriş yapmayı hedefleyen Bayburt Grup, 03 Eylül Cumartesi günü Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Heyecan Gençosman'da başlıyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig'de 2016-2017 sezonu başlıyor. Yeni sezonda İlker Erdem yönetimine emanet edilen Bayburt Grup, yapılan yeni transferlerle ligde daha etkili olmayı hedefliyor.  İlk maçla birlikte sezona hızlı giriş yapmayı hedefleyen Bayburt Grup, 03 Eylül Cumartesi günü Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek.

Saat 15:30’da Genç Osman Stadyumu’nda başlayacak mücadeleden temsilcimiz puan kaybı yaşamadan çıkma peşinde. Rakibiyle ligde daha önce iki kez karşı karşıya gelen Bayburt Grup, Gençosman’da oynanan karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılırken deplasmanda ise 1-0 kaybetmişti.

Bilet fiyatları belirlendi

Sezonun yeni bilet fiyatları da belirlendi. Orta tribünlerin 10 TL’den satışa çıkarıldığı Gençosman’da yan tribünler için 5 TL, kale arkası için ise 1 TL olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.