Hep aynı tarife

Bayburt Belediyespor lig lideri Serhat Ardahan'a da boyun eğdi.

Hep aynı tarife
Bayburt Postası - Bayburt Belediyespor lig lideri Serhat Ardahan'a da boyun eğdi. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Bayburt Belediyespor 10. Haftayı da puansız kapattı.

Mardin Bölgesi hakemleri İbrahim Aksoy, Ahmet Avcı ve Mehmet Zahir’in yönetimiyle saat 12.30 Gençosman Stadyumu’nda oynanan maçta önceki haftalara göre daha iyi bir görüntü çizen Belediyespor 90 dakika sonucunda yine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde namağlup lider olan Serhat Ardahan’ı ağırlayan Bayburt Belediyespor, maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. 45. dakikada Taha Derin’in golüyle Serhat Ardahan’ın 1-0 öne geçtiği maçta 52. dakikada Sebahattin Tali’nin golüyle beraberliği yakalayan temsilcimiz, 66. dakikada Murat Koduz’un attığı gole maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

10. hafta sonunda BAL Ligi 2. Grup’ta alınan toplu sonuçlar şöyle:

Torulspor - Yomraspor: 3-1
Beşikdüzüspor - 13 Şubat Erzincan GK: 6-1
Araklı Karadere - Ardeşenspor: 3-1
Karsspor - 1926 Bulancakspor: 2-0
Bayburt Belediyespor - Serhat Ardahan: 1-2
Çayelispor - Arhavispor: 3-2
Görelespor - Iğdır Aras: 1-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 9 yıl önce

MAÇIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ KONTROLÜNDE GÖTÜR,BİR SÜRÜ GOL POZİSYONUNA GİR,RAKİBİNİN TEK GOL POZİSYONU BİLE YOK... SONRA 90+3 DE GOL YE OLACAK İŞ DEĞİL ,BÖYLE AMATÖRLÜK OLMAZ...DERHAL RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI