"Hedef Sensin Farkında mısın?"

Bayburt Sağlık Müdürlüğü SODES Projesi Koordinatörlüğünce yürütülen "Hedef Sensin Farkında mısın" projesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünde hayata geçirildi.

"Hedef Sensin Farkında mısın?"
Bayburt Postası - Bayburt Sağlık Müdürlüğü SODES Projesi Koordinatörlüğünce yürütülen "Hedef Sensin Farkında mısın" projesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünde hayata geçirildi.

Proje kapsamında SODES Proje Koordinatörü Salih Zeki Karabulut yönetiminde, eğitici Mutlu Adak ve psikolog Gizem Kuşdemir, gençleri bilgilendirildi ve anket çalışması gerçekleştirdi.

SODES Proje Birim Sorumlusu Arif Erkul ve Mali İşler Sorumlusu Recai Dağ'ında katıldığı programda, eğitici Mutlu Adak madde bağımlılığı hakkında açılış konuşması yaptı. Psikolog Gizem Kuşdemir de gençlerin sorularını yanıtladı.

Kuşdemir, bağımlılığın ve sigara alışkanlığının ilk önce özentiden başladığı, ailede olan içici kişilerin etkisi, arkadaş çevresi, iş çevresi ve bulunduğu ortam üzerinde etkisini anlatarak, sigaranın insan sağlığına verdiği zararları dile getirdi.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.