Hedef, 12 günde 12 puan!

3. Lig ve kupa temsilcimizde öncelikli hedef ligde yeniden iddialı duruma gelmek... Ardından da kupada gruptan çıkma şansını Şükrü Saraçoğlu Stadı'na taşımak!

Hedef, 12 günde 12 puan!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, müthiş bir revizyonla 11 futbolcusuyla yolları ayırdıktan sonra 11 yeni transferiyle kadrosuna takviye yapan temsilcimiz, 3. Lig’de iddiasını sürdürmek istiyor.

Ligin ilk yarısını 21 puanla 12. sırada tamamlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da öncelikli hedef, 9 gün içinde oynanacak 1'i deplasman 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak.

İkinci yarıya İzmir deplasmanında Balçova Yaşamspor maçıyla başlayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 4 gün sonra ise evinde Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altınordu’yu ağırlayacak. Her iki karşılaşmadan da 6 puan çıkarmanın hesaplarını yapan temsilcimiz, hem kupada hem ligde iddiasını devam ettirmek istiyor.

Altınordu maçından galibiyetle ayrılması durumunda kupada gruptan çıkma şansını son maça taşıyacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, kupa maçının ardından 3 gün sonra bu defa ligde Sandıklıspor’u ağırlayacak. Bu maçtan alacağı 3 puanla da ilk 5’e kalabilme mücadelesini sürdürmeyi hedefleyen temsilcimiz ardından taraftarların heyecanla beklediği Fenerbahçe karşılaşması için Şükrü Saraçoğlu’na çıkacak.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, üç maçı da kayıpsız geçmesi halinde son olarak Fenerbahçe maçını da kazanırsa kelimenin tam anlamıyla Bayburt futbolu adına tarih yazacak. Bir başka deyişle, kupa ve profesyonel lig temsilcimizin 12 günlük bu zorlu maratondan 12 puanla çıkması, ligde yeniden iddialı duruma gelmesinin yanında aynı zamanda Türkiye Kupası'nda da son 16 turuna kalması anlamına geliyor!

3. Lig ve kupa temsilcimizin maç programı ile her iki kulvardaki puan durumu şöyle:

24 Ocak 2015
Balçova Yaşamspor - Bayburt Grup Özel İdare

28 Ocak 2015
Bayburt Grup Özel İdare - Altınordu (Türkiye Kupası)

01 Şubat 2015
Bayburt Grup Özel İdare - Sandıklıspor

04 Şubat 2015
Fenerbahçe - Bayburt Grup Özel İdare (Türkiye Kupası)

Türkiye Kupası E Grubu Puan Durumu


Spor Toto 3. Lig 3. Grup Puan Durumu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.