Hakemler sezon yorgunluğunu attı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, 2014-2015 futbol sezonu kapanışı dolayısıyla ilde görev yapan futbol hakemlerine yemek verdi.

Hakemler sezon yorgunluğunu attı
Bayburt Postası - Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, 2014-2015 futbol sezonu kapanışı dolayısıyla ilde görev yapan futbol hakemlerine yemek verdi. Yemekte 18 yıllık hakemlik serüvenine geçtiğimiz günlerde son veren Mustafa Topal'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Şube Müdürleri Ahmet Karslıoğlu, Süleyman Şimşek, ASKF Başkanı Mete Türker, Futbol İl Temsilcisi Adem Köse, hakem ve gözlemcilerin katıldığı yemekte bir konuşma yapan, TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu, “Bugün ailemizin kenetlenmiş bir şekilde bir arada olduğunu görmenin mutluluğu ve hepimize ağabeylik yapmış bir emektarın aramızdan hakem olarak ayrılmasının vermiş olduğunu hüznünü bir arada yaşıyoruz. Bugüne kadar gerçek hakem dostu olduklarını her defasında belli eden ve yemeğimizi onurlandıran siz değerli ilimiz spor camiasın güzide yöneticilerine derneğim ve hakem camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Türkoğlu, konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu'na kendilerine verdiği destekten dolayı plaket takdim etti. Karakaşoğlu ise yaptığı konuşmada, "Sizler sahada yalnız insanlar olarak görülüyor olabilirsiniz fakat hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Böyle bir gecede plaket almanın onurunu yaşıyorum" dedi.

Gecede plaket takdim edilen bir diğer isim ASKF Başkanı Mete Türker oldu. Türker, yıllardır futbol camiası içerisinde bir hakem dostu olarak görev yaptığını ifade ederek, geceyi düzenleyen dernek yönetimine teşekkür etti.

Gecede ayrıca, İl Hakem Kurulu Başkanı Adnan Hatipoğlu, TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu, TFF İl Temsilcisi Adem Köse ve Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Bayram ve 18 yıllık hakemlik hayatına son veren Mustafa Topal'a plaket takdim edildi.

Topal ise, anılarıyla katılımcıları çok eskilere götürdüğü konuşmasında duygulu anlar yaşadı. Mustafa Topal, uzun yıllar birlikte hakemlik yaptığı Şerif Bayram'a  ve hakem olmasında emeği olan Esalet Yıldırım'a teşekkür ederek, oğlunun da hakemlik mesleğini seçtiği için mutlu olduğunu belirtti.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.