Hakem camiası 'Türkoğlu' ile devam etti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bayburt Şubesi 12. Genel kurulunu yaptı.

Hakem camiası 'Türkoğlu' ile devam etti
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik merkezinde yapılan seçime tek liste olarak giren Klasman Hakemi Murat Türkoğlu delegelerinin tamamının desteğini alarak yeniden başkan oldu.

Türkoğlu, seçimin ardından yaptığı konuşmada, "Dernek yönetimini  genç ve dinamik arkadaşlardan oluşturduk. Umarım yeni dönemimiz tüm hakem ve spor camiasına hayırlı olur. Üzerimizde emeği olan tüm büyüklerime ve siz kıymetli kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Kongre sonrasında bütün hakem ve gözlemciler Bayburt Öğretmen Evinde sezon açılış yemeğine katıldı. Murat Türkoğlu başkanlığında oluşan Hakem Gözlemciler Derneği Bayburt Şubesi yeni yönetim kurulunda; Volkan Kaan Topal, Yalçın Öz, Talat Saka ve Aytaç Okumuş isimleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reisci 6 yıl önce

Yahu bırakın çelik çomak işleri gardaş futbolda bir dirhem yol gidemedik körler sağırlar birbirini ağırlar kim takar sizi