Hakan Çalhanoğlu dünya evine girdi

A Milli Futbol Takımı ve Bayer Leverkusen'in yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, Sinem Gündoğdu ile dünya evine girdi.

Hakan Çalhanoğlu dünya evine girdi
Bayburt Postası - A Milli Futbol Takımı ve Bayer Leverkusen'in Bayburtlu yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, Sinem Gündoğdu ile dünya evine girdi.

Milli futbolcu Çalhanoğlu, nikahın ardın babası Hüseyin Çalhanoğlu ile birlikte hem karşılıklı oynadı hem de halay çekti. Çalhanoğlu’nun sanatçı dostu ‘Kanka Yılmaz’ lakaplı Yılmaz Başaran da nikahın ardından eğlenceye katıldı. 2012’de müzik grubu ‘Kanka’yı kuran Yılmaz Başaran, geçen yıl milli takım için klip yapmıştı. Başaran, son şarkılarının klibinde ise Hakan Çalhanoğlu’nu da oynatmıştı. İki arkadaş bu kez nikah töreninin ardından birlikte eğlendiler.



Almanya'da Bayburt usulü düğün

Bayburtlu Hakan Çalhanoğlu, 21 Mayıs’ta da davullu, zurnalı bir düğün yapacak. Memleketinin örf ve adetlerini Almanya’da da uygulayacak olan Hakan Çalhanoğlu’nun düğününe, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerle, o tarihte maçı olmayan Türk ve Alman futbolcu arkadaşları da katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baybars 7 yıl önce

Allah hayirli etsin omurboyu mutluluk versin