Hakan, 4 ay futboldan men edildi!

FIFA’nın Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili başlattığı soruşturma tamamlandı.

Hakan, 4 ay futboldan men edildi!
Bayburt Postası - FIFA’nın Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili başlattığı soruşturma tamamlandı. Hakan Çalhanoğlu’nun, Trabzonspor ile 2011’de yaptığı sözleşmeye uymadığı için 4 ay futboldan men cezası aldığı açıklandı. Milli futbolcu hemen CAS’a gitti ve ceza için tedbiri durdurdu. Leverkusen de “Süreç devam ediyor. Hakan futbol oynayabilir” açıklamasını yaptı.

Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu'na 2011 yılında Trabzonspor ile yürüttüğü görüşmelerle ilişkin transfer soruşturması başlatması gündeme bomba gibi düştü.. FIFA'nın yaptığı soruşturma sonrası Hakan'ı 4 ay futboldan men ettiği ve bunu da Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği ortaya çıktı. Hakan ve kulübü, CAS'a başvurarak ceza için tedbiri durdurdu.

CAS süreci devam ederken, konuyla ilgili olarak dün Alman kulübü Bayer Leverkusen şu açıklamayı yaptı:

"Hakan Çalhanoğlu'nun 2011 senesinde Karlsruher forması giydiği dönemde Trabzonspor ile 2012/13 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere sözleşme imzaladığına yönelik açılmıştır. Fakat transfer Karlsruher ile Trabzonspor kulüpleri arasında bir anlaşma sağlanmadığı için gerçekleşmemiştir. Sürecin birkaç ay sürmesi beklenmektedir. Bu süreçte Hakan Çalhanoğlu'nun futbol oynamasına engel bir durum söz konusu değildi." Bu arada Trabzonspor da dün bir durum değerlendirmesi yaptı. Bordo mavili takım, Hakan'a yaptığı sözleşmedeki 1 milyon Euro tazminat bedelini de isterken, konuyu CAS'a taşıyacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazım 8 yıl önce

Bayburtluların Trabzonspor u bu saatten sonra tutarsalar yazıklar olsun. kahrolsun Trabzonspor.

Avatar
Oğuz A. 8 yıl önce

Şimdi kalkıpta benim güzide şehrimde KARADENİZ takımı tutalım diye yargara koparmasın. İşte yapılanlar ortada, adamın futbol hayatını bitirmeye yönelik hareket bunlar. TS başkanları paraları yesin kulübü borçlandırsın, ödemeler bizden gelsin. EY TS camiası o kadar çok paranın acıysanız yardım toplayalım bulaşmayın kimsenin ekmeğine !

Avatar
kadmin 8 yıl önce

yazıklar olsun trabzondan bundan sonra nefret edeceğim...

Avatar
zerzavatcı 8 yıl önce

Hamsi gibi kokuşmuş külüpsünüz artık bu olayla onaylandınız önce kulübün içini temizleyin, masum insanların emeğini çalmayın ts ye erkan zengin gibi bir futbolcu geldı adamı bıtırdınız kaldıkı sen kımsın TS Hakan Çalhanoğlu gibi bir futbolcu sende oynasın hadinizi bilin adam değilsiniz NOKTA

Avatar
tufan 8 yıl önce

şu olumsuz yorum yapanların hangi takımları tuttuğu aşikardır. Bayburtlu diye hakanı savunan aklı kıt karakterler futbolcu paraları cebe indirirken iyi milyonları götürsün Trabzonspor hakkını arayınca kötü öylemi.Sen kimsin diye Trabzonspora diyen şahıs sen kimsin de konuşuyorsun sen adam mı oldun da had bildiriyorsun. Bayburtlular Trabzonsporu tutarsa yazıklar olsun diyor karakterlere bak nasıl bişey bulsam da nefret ettirsem uğraşı içinde olacağınıza adam gibi araştırma yapıp okusaydınız da sözleşme imzalayıp sözleşmeden cayan adamlıktan bahseden hakanı eleştirseydiniz. Bayburtlu olması doğru yaptığı anlamına gelmez olaylara objektif bakmasını öğrenin. İçinizdeki Trabzonspor nefretini de bu şekilde dışa vurmayın. zerzavatçı haddini bil kokuşmuş zihninle yorum yapma.

Avatar
hakan 8 yıl önce

paraları indiregandi yapanlar sucsuz , biz hakkımızı aradıgımız için sucluyuz oylemi , valla bravo , ordibaryus bayburt halkı

Avatar
yakup tatar 8 yıl önce

bırakın milli takımın Bayburt lu yıldızını oynasın.zalimlik yapma hamsi.

Avatar
selin 6 yıl önce

leyla atay kimsin