Gururumuz Hakan Çalhanoğlu Bayburt'ta

Milli futbolcu, tatil için geldiği memleketi Bayburt'ta Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti

Gururumuz Hakan Çalhanoğlu Bayburt'ta
Bayburt Postası - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'da forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, tatil için geldiği memleketi Bayburt'ta Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Vali Pehlivan, makamında kabul ettiği milli futbolcu ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivan, Bayburtlular başta olmak üzere Türk halkının desteğinin her zaman Hakan Çalhanoğlu'nun yanında olduğunu belirterek, "Size teşekkür ediyorum. Başarılarınızla olduğu gibi yaşantınızla da bir Bayburt gencine yakışır şekilde davranıyorsunuz. Ben, bütün Bayburt halkının size selamlarını iletiyorum." diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu da misafirperverliği için Vali Pehlivan'a teşekkür ederek, bulduğu her fırsatta memleketi Bayburt'a gelip hasret gidermeye çalıştığını söyledi.

Vali Pehlivan, Hakan'a ziyaret anısına bakır fincan takımı hediye etti.

Hakan Çalhanoğlu'na ziyarette Konursu Köyü Muhtarı Durkaya Esentürk, Konursuspor Kulübü Başkanı Tevhit Köroğlu ile amcası Yaşar Çalhanoğlu da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.