Gurbette son şampiyon: Yoncalı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından aralıksız 16 yıldır düzenlenen ve artık gelenekselleşen gurbette turnuva heyecanı, oynanan 42 karşılaşmanın ardından final haftası ile sona erdi.

Gurbette son şampiyon: Yoncalı
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından aralıksız 16 yıldır düzenlenen ve artık gelenekselleşen gurbette turnuva heyecanı, oynanan 42 karşılaşmanın ardından final haftası ile sona erdi.  

16 takımla, 3 grupta gerçekleşen turnuvanın finalinde Çayıryolu ve Yoncalı, İstanbul Bahçelievler Mahmutbey stadında karşı karşıya geldi. 184 gol atılan turnuvanın finalinde rakibine 3-1’lik üstünlük sağlayan Yoncalı, 2016 yılının şampiyonu oldu. 

Fotoğraflar için tıklayın...
Fotoğraflar: Mehmet Demirer

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, dernek eski başkanları Hayrettin Altuncu ve Abdurrahman Polattimur, Bayburt Vakfı Başkanı Nusret Parıldar, yazar Naci Memiş, köy dernek başkanları, STK temsilcileri ve İstanbul’da yaşayan Bayburtluların yoğun ilgi gösterdiği final maçı renkli gösterilere sahne oldu.

Final karşılaşması öncesi protokol üyelerinden oluşan iki takım, sarı ve siyah formalarıyla  gösteri maçı yaptı. Gösteri maçını, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Dernek Başkanı Faruk Kılıçaslan’ın da aralarında olduğu sarı formalı takım 3-1 kazandı. 

Tunuvanın finalinde, başarılı futbolcu ve takımlara kupa ve plaketleri verildi. İşte o başarı tablosu: 

Şampiyon / Yoncalı
Gol Kralı / Furkan Bingöl / Çayıryolu
Centilmen Takım / Güneşli
Centilmen Futbolcu / Ali Kaban / Çımağıl
Turnuva 2.si / Çayıryolu
Turnuva 3.sü / Petekkaya

Turnuva Komisyonu: Erol Atasoy, Mecithan Okumuş, Rıza Deveci, Vedat Polat, Fatih Ziyal, Süleyman Şahin, Ensar Kocabey, Tevfik Nergis, Necmeddin Görgün, Hasan Kurt, Halil Başaran.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bakan Yoncalı Köyünden Olunca 8 yıl önce

Şampiyon da yoncalı oluyor.Spor da bile siyaset var.Siyasetçiler şehrimize hizmette yoklar, gezip tozmakta sürekli varlar.Bakana şirin görünmek için yoncalı köyünün şampiyonluğuna il başkanı ve sözde belediye başkanı henüz icratını görmedik koşmuşlar.Dernek başkanı ve komisyon nasıl yaptığınız yalakalık hoşunuza gitti mi ? Sadece ADAM olun Adamın adamı olmayın derim.

Avatar
Bayburt seven 8 yıl önce

Siyaset ve kısacası REKLAMLARRRRR...

Avatar
idris Aydın 8 yıl önce

Bence bilip bilmeden yorum yapmayın. Futbol takımında ve yönetimde yer alan biri olarak söyledebilirim birinci maçtan final maçına kadar büyük emek sarffettik. 8 hafta sonu resmen ailemizden uzak kaldık.

Avatar
idris Aydın-Yoncalı Köyü 8 yıl önce

Ezbere yorum yapmayın lütfen. Hem futbol takımında hem de dernek yönetimindeyim. Tüm arkadaşlarımız 8 hafta resmen ailemizden uzak kaldık. Kaynaşma adına iki tanesi yurtdışı, altısı farklı illerden futbolcular getirdik. Maddi boyutunda cabası. Çok şükür 3.kupamızı aldık. İlk ikisinde bakanmı vardı. Bunu kimse unutmasın yoncalıköyü turnuvada varsa en kötü final oynar. Tebrik etmeniz daha şık olurdu ama sorun değil. Bizi bilen biliyor bilmeyen de varsın kendisi gibi bilsin.

Avatar
Furkan akkaya 8 yıl önce

adamlığı senden öğrenmeyecek kadar Adamız vesselam klavye delikanlısı !

Avatar
Alptekin MEMOĞLU 8 yıl önce

Günümüzde bile saldırılara Allah'ıma bin şükür karşılık veren bir milletiz saldıran hep acizdir elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün bir kendini bilmez çocuk çok diyorum çünkü olgunlaşmamış hadsiz hemde arkadan tekme atarak yumruk sallıyarak saldırıda bulunuyor buna gözmü yumuşağımızı sandın çocuk önce delikanlı olup kazanan takımı kutlucaksınki Ada'm yerine koyulucaksın sözde yalan yorumlar yapıp iyice acizleşmeyin en büyük efendilik delikanlılıktır elinizi vicdanınıza koyun