Gurbet Kupası'nda 17. Yıl

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize edilen "17. Köyler Arası Futbol Turnuvası" renkli görüntüler ile başladı.

Gurbet Kupası'nda 17. Yıl
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize edilen "17. Köyler Arası Futbol Turnuvası" renkli görüntüler ile başladı. İstanbul Bahçelievler Kocasinan Stadı'nda gerçekleşen açılış programı ile başlayan turnuvaya bu yıl 14 köy derneği katılıyor.

İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Bayburt Kültür Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçasalan'ın başlama vuruşu ile başlayan turnuvaya; Muhsin Bayburtlu, Devran ve Sehlan Burak söylediği türküler ile renk kattı.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından organize edilen "17. Köyler Arası Futbol Turnuvası"na bu yıl katılan köy dernekleri şöyle: Ağören, A.Çımağıl, Arpalı, Bayrampaşa, Erikdibi, Gökçedere, Güneşli, Helva, Karayaşmak, Petekli, Pınarcık, Saraycık, Sakızlı, Söğütlü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.