Güneş: "Play-off hedefimiz devam ediyor"

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hafta sonu lig lideri Ankara Demirspor'la yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Güneş: "Play-off hedefimiz devam ediyor"
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hafta sonu lig lideri Ankara Demirspor'la yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligdeki son 3 maçında 9 puan toplayan Bayburt Grup, lig liderliği ile oynayacağı maçı da geçip  sezon başında hedeflediği play-off mücadelesinden kopmak istemiyor.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, bugün yapılan idman sonrası gazetecilerle bir araya gelerek Pazar günü oynayacakları Ankara Demirspor karşılaşmasını değerlendirdi. Güneş, ligde geride kalan 6 maçta 18 puan hedeflediklerini belirterek, "Ankara Demirspor ayağa iyi pas yapan bir ekip. Forvet oyuncuları değişken ve kaliteli ama biz iyi oynayıp, üç puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Ligde telafisi olmayan son 6 haftaya girildiğini belirten Güneş, "Ankara Demirspor ardından şampiyonluk hedefi olan Erzurum'la oynayacağız. Anadolu Üsküdar ve buradaki en son maçımız Kayseri Şeker'le, o da küme düşmeme mücadelesi veriyor. Dış sahada ise Silivri ve  Ayvalık maçlarına gideceğiz. Bizim de hedefimiz play-off. Şampiyonluk artık zor görünüyor ama buradan sonraki gelişmelere göre play-off hedefimiz devam ediyor" diye konuştu.

"3 puanla dönmek istiyoruz"


"3 maçlık bir çıkışımız var. Güngörenspor'la başlayıp, Kahramanmaraş ve Erzin maçları. 3'te 3 yaptık. Ligde 6 maçımız kaldı, 18 puan var ve biz tamamına talibiz. Bu hafta lidere gidiyoruz, analizini yaptık, raporlarımızı aldık. Yarın da bir antrenmanımız var. Ankara Demirspor ayağa iyi pas yapan bir ekip. Forvet oyuncuları değişken ve kaliteli. Biz ona göre önlemlerimizi alacağız, kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Başta nasıl başlamışsak sonuna kadar aynı şekilde devam etmek zorundayız. Süreç böyle, futbol bir hatalar oyunu, hata yapan kaybediyor, yapmayan kazanıyor. Az hata yapmaya çalışıp, iyi oynayıp, üç puanla dönmek istiyoruz. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz."

"Telafisi olmayan 6 hafta"

"Son 6 maçın hepsi de zor. Tüm takımlar daha ciddi hazırlanıyor. En az hata yapma anlayışında tüm takımlar. Çünkü telafisi olmayan haftalara girdik. Ankara Demirspor ardından şampiyonluk hedefi olan Erzurum'la oynayacağız. Anadolu Üsküdar ve buradaki en son maçımız Kayseri Şeker'le, o da küme düşmeme mücadelesi veriyor. Dış sahada ise Silivri ve  Ayvalık maçlarına gideceğiz. Bizim de hedefimiz play-off. şampiyonluk artık zor görünüyor ama buradan sonraki gelişmelere göre play-off hedefimiz devam ediyor."

"İnanılmaz puanlar da kaybettik, üzgünüz"


"Taraftarımız sabırsız ama yeni çıkan bir takım. İnanılmaz puanlar da kaybettik, üzgünüz. Her şeyden önce oyuncularımız da çok üzülüyor. Ligi tanımış olduk, bu yıl kupa yorgunluğumuz da vardı. Savunma hattımız iyi ama yendiğimiz zaman da çok farklı yenemiyoruz. Gol kısırlığımız var. Son vuruşlarımız iyi değil. Hafta içerisinde yaptığımız tüm idmanlarda bunun çalışmasını yaptık."

"Bu gruptaki en iyi taraftar bizde"

"Bu yıl tabi şampiyon olsak daha iyi bir armağan vermiş olacaktık taraftarımıza. Bu gruptaki en iyi taraftar bizde var. Benim ricam bu takıma sahip çıksınlar. Futbolcularımız da çok istekli, onlar da bu işten para kazanıyorlar ve gelecekleri adına bunu yapmak zorundalar."

"Gönül isterdi ki daha iyi oyuncular alalım"

"Hatalarımız var, gönül isterdi ki daha iyi oyuncular alalım ama kulübün ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurmak lazımdı. Devre arasında 9 oyuncu aldık, bununla ilgili eleştiriler alıyoruz. Bu 9 kişiyi aldık ama takımın ligde, kupada, sakatlıkta ve cezalı durumda olanların yerine faydalanabilme adına aldık. Gönül isterdi ki daha iyisini alalım ama biz Erzurumspor gibi bir futbolcuya 700 bin lira bir oyuncuya veremeyiz. Beni en çok sevindiren takımın arkadaşlık bağları ve birbirlerine çok bağlılar. İnşallah bu birliktelik de hiç bozulmaz."   

2 cezalı, 1 sakat

Öte yandan Kahramanmaraş maçında sakatlanan Tevfik'in yanı sıra sarı kart cezalısı kaptan Yunus Emre Eserdi ve İbrahim Kongur Ankara Demirspor maçında yer almayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.