Güneş: “İlk yarının iyisi bizdik“

Bahaddin Güneş, futbolcularının sahada ortaya koyduğu mücadeleden dolayı memnun olduğunu söyledi...

Güneş: “İlk yarının iyisi bizdik“
Bayburt Postası - Karşılaşmanın ardından 3-1'lik Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direkdörü Bahaddin Güneş, futbolcularının sahada ortaya koyduğu mücadeleden dolayı memnun olduğunu söyledi. Güneş, "Karşımızdaki rakip Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçe çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve kalitesiyle kazandı" dedi.

Bayburt için yaşanılan günün adeta bir bayram günü olduğunu söyleyen Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gücümüzün yettiği ölçüde mücadele ettik. 12 yıldır amatör olarak mücadele ediyorduk. Önümüzdeki haftalarda mücadele ettiğimiz lige konsantre olacağız. İlk yarıda Fenerbahçe karşısında baskı oluşturduk. İlk yarının iyisi bizdik ancak Fenerbahçe ikinci yarıda tecrübesini ortaya koyarak maçı kazandı. Tebrik ediyoruz."



Erçin Ilgaz: "Türkiye'nin en küçük şehirlerinden birine büyük bir atmosfer yaşattık"

Maçın ardından düşüncelerini aktaran Erçin Ilgaz ise "Kazanamadık ama Türkiye'nin en büyük takımını Bayburt'a getirdiğimiz için mutluyuz. Bu da bir başarı. Türkiye'nin en küçük şehirlerinden birine büyük bir atmosfer yaşattık." dedi.

Karşılamanın iyi isimlerinden olan Erçin Ilgaz, skoru ise şöyle değerlendirdi: 

"Bulduğumuz pozisyonları atsak, hatta kaçan penaltı gol olmuş olsa belki daha farklı bir skor olabilirdi ama olmadı. Nasip böyleymiş demek ki. Sakatlık olmadığı için mutluyuz. ayaklarına sağlık tüm arkadaşlarımın. Centilmence bir maç oldu. Şimdi artık lige konsantre olacağız, çünkü hafta sonu 3 puan almak istiyoruz."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.