Güneş: “İlk kez böyle bir ortamdayım”

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş "İlk kez böyle mutlu bir ortamda çalışıyorum" dedi.

Güneş: “İlk kez böyle bir ortamdayım”
 Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş "İlk kez böyle mutlu bir ortamda çalışıyorum" dedi. 19. Hafta karşılaşması Sandıklıspor galibiyetini ardından Bayburt Postası’na açıklamalarda bulunan Güneş, “Sandıklı maçı zor geçti. İyi bir takım ve iyi bir savunması var, bunu biliyorduk. Bu galibiyet Bayburt taraftarına armağan olsun” dedi.

Takıma müthiş bir destek veren taraftar için “Gerçekten çok iyi taraftarımız var” şeklinde övgüyle söz eden diyen Güneş, takımda çok iyi bir arkadaşlık ve dostluğun olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam, yeni transferlerin takıma uyumunu değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi:

"Devre arasında 10 yeni transfer yaptık. Bu oyuncularımızın maç eksikliklerini kupada kapattık. Zor bir süreçten geçiyoruz ama takım oturuyor. 11 oyuncu gönderdik 10 oyuncu aldık.  Takıma rekabet ortamını getirdik. Her an hazır oyuncularımız var. İlk 11'i de rahatsız eden ve daha iyi performans göstermelerini sağlayacak bir kadromuz var.  Çok iyi bir kaptanımız var ve takımı iyi sahipleniyor. 24 oyuncumuz hep birlikte, arkadaşlıkları ve dostlukları bizi mutlu ediyor. Allah bozmasın. 22-23 sene antrenörlük yaptım, ilk kez böyle mutlu bir ortamda çalışıyorum"

Güneş, Sandıklı maçını da değerlendirdiği ve Bayburt taraftarından övgüyle bahsettiği açıklamasını şöyle tamamladı:

"Sandıklı maçı zor geçti. İyi bir takım ve iyi bir savunması var, bunu biliyorduk. Sandıklı da devre arasında yeni takviyeler yapmıştı. Bizim takımı kupadan dolayı izliyorlar ve buraya daha dirençli geliyorlar. Oyunun genelinde üstünlüğümüz fazlaydı. 65. dakikadan itibaren risk alarak çift santfor oynamaya başladık ve başarılı olduk. Yan toptan golü bulduk. Bu galibiyet Bayburt taraftarına armağan olsun. Gerçekten çok iyi taraftarımız var. Yönetim kurulumuz da aynı şekilde. 12 sene amatör olan bu takım profesyonele ilk adımı attı. Bir kere gerçekçi olmak lazım. Gerçekçi olmak gerekirse öncelikle aşağıdan uzaklaşmak için uğraşıyoruz. Burada koymuş olduğumuz hedefi yakalayabilmek içinde yukarıdaki takımları da yenmemiz gerekiyor. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Öyle olması gerekiyor. Hedef olduğu yerde başarı geliyor. Bu çocuklar da bunu yapacak güçteler. İnşallah çıkışımız sürecek"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Polat fatih 9 yıl önce

sana cok guveniyoruz bahaddin günes

Avatar
Alper 9 yıl önce

Sana güvendiğimiz kadar siyasetçilere güvenmiyoruz. Bayburt için bir velinimetsin...

Avatar
pulurlu 9 yıl önce

sakarya maçı bizim için dönüm noktasıdır.seri yakalayıp kendimizi ilk beş in içine atmalıyız.geriye dönüp bakiyorum da son dakikalarda kaybettiğimiz maçlarda dikkatli olsaydık ilk beste olmamız içten degildi

Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

eyvallah hoca tebrik ediyor sizinle gurur duyuyorum kırıkkaleden selamlar