Güneş: “Fenerbahçe'den bir fazlamız var“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, lig ve kupa maçları hakkında bir açıklamada bulundu.

Güneş: “Fenerbahçe'den bir fazlamız var“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kupadan çok ligi önemsediklerini söyleyen Güneş, "Öncelikli olarak ligi düşünüyoruz. Lider Sakaryaspor ile oynacağımız maç çok daha önemli. Ve bu maçtan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Çıkışımızı sürdürmek için bu bize gerekli" derken, Fenerbahçe karşılaşması için de, "Bizim için farketmiyor. Rakibimize saygı duyuyoruz. Tabiki büyük takım ama maçı da oynamadan kazanamayız. Oynayacağız ve hak eden kazanacak" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Salı günü karşılaşacağı Fenerbahçe maçı öncesi son idmanını bugün yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yarın İstanbul'a gidiyor.

Bugün yapılan idman sonrası Bayburt Postası'na açıklamada bulunan Teknik Direktör Bahattin Güneş, Fenerbahçe maçının önemli olduğunu ama ligde 20. hafta programında karşılaşacakları lider Sakaryaspor maçını daha çok önemsediklerini söyledi.

"Kayseri ve Altınordu maçlarında hakkımız yendi"


Kupada Kayseri ve Altınordu maçında haksızlıklara maruz kaldıklarını söyleyen ve gelinen noktanın ise büyük bir başarı olduğunu belirten Güneş, "Kupada buraya kadar geldik, bu çocuklar tarih yazdılar. Bu gruptan da şu anda çıkabilirdik. Hakikaten hakkımız yendi. Kayseri’de 2 puanımız gitti, Altınordu’da puanımız gitti haksız yere" şeklinde konuştu. 

"Onlar 100 milyonluk biz 1 milyonluk takımız"

Fenerbahçe'nin bütçe olarak kendilerinden büyük olduğunu ama takım olarak Fenerbahçe'den daha birbirlerine bağlı olduklarını belirten Güneş, "Fenerbahçe maçına çıkacağız. Bizden bütçe olarak fazlaları var. Onlar 100 milyonluk biz 1 milyonluk takımız. Kişilik olarak, karakter olarak, arkadaş olarak takım olarak biz onlardan daha çok birbirimize bağlıyız. Bu şekilde de mücadelemizi yapacağız. Bizim için farketmiyor. Rakibimize saygı duyuyoruz. Tabiki büyük takım ama maçı da oynamadan kazanamayız. Oynayacağız ve hak eden kazanacak. Ben buraya kadar getiren çocuklarımı kutluyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih Kılıç 9 yıl önce

Haydi bismillah