Gümüşhanespor Başkanı'ndan Bayburt'a teşekkür

Gümüşhanespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Gümüşhanespor’a verdikleri destek dolayı Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'e teşekkür etti.

Gümüşhanespor Başkanı'ndan Bayburt'a teşekkür
Bayburt Postası - Gümüşhanespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Gümüşhanespor’a verdikleri destek dolayı Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'e teşekkür etti.  
2015-2016 yılı boyunca desteklerini arkasında gördüğü Bayburtsor taraftarını da unutmayan Büyükbayraktar, Kayseri’de oynanan PTT 1. Lig’e yükselme oynanma maçından dolayıda tarafatra ayrıca teşekkür etti. 

Büyükbayraktar’ın mesajı şöyle: 

“TEŞEKKÜR

2015-2016 sezonu boyunca kulübümüze gösterdikleri yakın ilgi alaka ve desteklerinden ötürü; Bayburt Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, Bayburt AK Parti İl Başkanı Sayın Hakan Kobal, Bayburt AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Mustafa Daştan ve özellikle
Bayburtspor Kulüp Başkanı Sayın Hikmet Şentürk'ün şahsında tüm Bayburtspor camiasına teşekkürü borç biliyoruz...

Sezon boyunca eksilmeyen enerji ve sempatileri ile tribünlerimizi şenlendiren Bayburt Taraftar Grupları; Forza Gadalar, Kurukafalar, Genç Osman başta olmak üzere Bayburt, Gümüşhane ve en son Kayseri yollarının tozunu atan tüm sporsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bu coşku ve heyecanın hiç dinmemesi, artarak büyümesi dileklerimizle.
Kaya  Büyükbayraktar

Gümüşhanespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit 7 yıl önce

Sağolsun Bayburtlular yakışanı yapmışlar nihayetinde vilayetleri idi Gümüşhane erzurum dan Bayburt'ta ne fayda var be varsa Gümüşhane'de var neyse üzülmeyin seneneyede Gümüşhane çıkar sevgili Bayburtlular mutlu olur