Gülnida Şahin'den 1 altın, 1 gümüş madalya

Bayburtlu kayakçı Gülnida Şahin, Erzurum'da yapılan Alp Disiplini Kayak Müsabaklarında 1 altın, 1 gümüş madalya kazandı.

Gülnida Şahin'den 1 altın, 1 gümüş madalya
Bayburt Postası - Bayburtlu kayakçı Gülnida Şahin, Erzurum'da yapılan Alp Disiplini Kayak Müsabaklarında 1 altın, 1 gümüş madalya kazandı.

Bayburt'u Erzurum'da düzenlenen Alp Disiplini A1 ve A2 Ligi 2. Ayak Yarışmaları U18 ve Büyükler Kategorisi yarışmalarında temsil eden Gülnida Şahin önemli bir başarıya imza attı. U18 Bayanlarda birinci gün altın madalya kazanan Şahin, ikinci gün ise gümüş madalyanın sahibi oldu. 

21 Şubat Kayak Kulübü sporcusu Gülnida Şahin, uzun yılların ardından Bayburt'u kayak sporunda başarıyla temsil ettiği için mutlu olduğunu söyledi.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse, Alp Disiplini A1 ve A2 Ligi 2. Ayak Yarışmaları U18 ve Büyükler Kategorisi yarışmaları sonucunda madalya kazanan Gülnida Şahin'e ve antrenörüne teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.