Gölcük maçının faturası ağır oldu

Bayburt Grup Özel İdarespor'a Gölcük maçı sonrası sevk edildiği PFDK'dan ceza yağdı.

Gölcük maçının faturası ağır oldu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdarespor'a Gölcük maçı sonrası sevk edildiği PFDK'dan ceza yağdı. Taraftarların kötü tezahüratı dolayısıyla 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Bayburt Grup'a 16 bin 500 lira da para cezası verildi. Kara göre Bayburt Grup, play-off hedefi öncesinde ligin son maçında karşılaşacağı Darıca maçını seyircisiz oynayacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.04.2016 tarih ve 82 sayılı toplantısında görüştüğü 35 maddeden Bayburt Grup'la ilgili alınan karar şöyle:

"Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünün, 17.04.2016 tarihinde oynanan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor -Gölcükspor Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 1.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü kaleci antrenörü Ufuk Karakoç'un, rakip takım mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

bu taraftar bunu haketmedi olası bi başarısızlık durumunda herkes bedel ödeyecek

Avatar
cemil 8 yıl önce

Kufretmeyin diyen seyircinin uzerine yururken dusuneydiniz.bu takimi futbolcular degil bu seyirci gubu yakacak

Avatar
öz 8 yıl önce

Bayburta yakışmamış