Golcü oyuncu Sertan İrkilmez, Bayburt İl Özel İdarespor'da

Bayburt İl Özel İdraespor altyapısından yetişip 4 yıl önce Trabzonspor altyapısına kazandırılan ve çizdiği profil ile geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Sertan İrkilmez 1 yıllığına kiralık olarak Bayburt İl Özel İdraespor’da.

Golcü oyuncu Sertan İrkilmez, Bayburt İl Özel İdarespor'da
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdraespor çok anlamlı bir transfere imza attı. Bayburt İl Özel İdraespor altyapısından yetişip 4 yıl önce Trabzonspor altyapısına kazandırılan ve çizdiği profil ile geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Sertan İrkilmez 1 yıllığına kiralık olarak Bayburt İl Özel İdraespor’da.

Futbol hayatında önemli bir yeri bulunan ve kendisini yetiştiren hocası olan şimdiki Futbol Şube Sorumlusu  Şükrü Kayalı’nın da özel girişimleriyle 1 yıllığına Bayburt İl Özel İdarespor’a kazandırılan Sertan İrkilmez, son olarak Trabzonspor U19 takımında 14 gol ve 17 asistle adından çokça söz ettirmiş ve Trabzonspor’a profesyonel imza atmıştı.

Bu sene 2. Lig’in yeni takımı olan temsilcimize büyük katkı sunacak olan Sertan İrkilmez bugün gerçekleşen törenle kendisini 1 yıllığına yetiştiği kulübe bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde; İrkilmez'i yetişmesinde ve Trabzonspor’a kazandırılmasında emeği büyük olan hocası; Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Kayalı ile Bayburt İl Özel İdare Genel Sekreteri ve kulüp yöneticisi Hayrettin Koçyiğit yer aldı.

Öte yandan Sertan’ın 1 yıllık ayrılığını ‘Buruk Veda’ başlığıyla duyuran Trabzon basını, golcü oyuncunun sosyal medya hesabından ‘Geri dönemek dileğiyle’ başlığıyla yaptığı paylaşıma haberlerinde yer verdi. İrkilmez'in “Memleketim olan Bayburtspor ile kiralık olarak anlaşmış bulunmaktayım, çok çalışıp daha iyi bir şekilde Trabzonspor’a dönmek dileğiyle..’’ ifadelerini paylaşan Trabzon basını, Trabzonspor taraftarlarının da genç yeteneğe motivasyon mesajları gönderdiğini kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.