Gol yemeden şampiyon oldu

U14 Ligi'nin şampiyonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor oldu.

Gol yemeden şampiyon oldu
Bayburt Postası - U14 Ligi'nin şampiyonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor oldu. 4 takımın katılımıyla gerçekleşen ligde oynadığı tüm maçları kazanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 18 puanla şampiyon olduğu ligde rakip filelere 28 gol atarken kalesinde ise gol görmedi.  

U14 Ligi'nin son maçında Bayburtspor'la karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor farklı galip geldi. Sentetik Çim Saha'da oynanan maçı 7-0 gibi farklı bir skorlar kazanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin şampiyonu oldu. Karşılaşmanın ardından Bayburt Futbol İl Temsilcisi  Adem Köse'nin katılımıyla kupa töreni gerçekleşti. Teknik Direktör Mustafa Tekdemir ve sporcuların hazır bulunduğu törende Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Futbol Koordinatörü Şükrü Kayalı Bayburt Postası'na açıklamada bulundu.

Kayalı: "Geleceğin profesyonel lig takımı" 

U14 Ligi'nde takım çıkararak altyapıya önem veren Bayburtspor, Telekomspor ve Belediyespor temsilcilerine teşekkür eden Kayalı, "Yıllardır altyapıya verdiğimiz önemi Bayburt futbol camiası yakından bilir. Bunun meyvelerini alıyoruz işte. Bizim altyapıdan alıp yetiştirdiğimiz misal Mustafa Tekdemir bugün U14 takımızın teknik direktörü. U19 Ligi'nde şampiyon olan takımızın başında ise bir diğer öğrencimiz Oğuzhan Köse var. Bunlar yılların getirdiği bir oluşum. Böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor" dedi. 

Şampiyon olan U14 takımının çok iyi bir ekip olduğunu ve gruplarda başarı beklediğini söyleyen Kayalı, "Ben U14 takımımızdan çok şey bekliyorum. Açıkçası gruplarda da başarı bekliyorum. Ayrıca yarının profesyonel takımında bir çoğunun rahatlıkla oynayacağını düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekip. Kulüp olarak altyapıya verdiğimiz önemi sürdüreceğiz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.