İlköğretim Okulları arası Yıldızlar Kategorisi Erkekler Futbol grup müsabakaları tamamlandı. Bayburt Gençosman Stadyumunda düzenlenen müsabakalara Gümüşhane Aysın Rafet Ataç İlköğretim Okulu, Iğdır İMKB Mehmetçik İlköğretim Okulu, Kars Kağızman Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu ve Tunceli Hürriyet İlköğretim Okulu Futbol takımları katıldı. Dört takımın katıldığı turnuvada birinciliği 9 puanla Gümüşhane Aysın Rafet Ataç İlköğretim Okulu kazandı. Kars Kağızman Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu 6 puanla ikinci, Iğdır İMKB Mehmetçik İlköğretim okulu 3 puanla üçüncü olurken, hiç puan alamayan Tunceli Hürriyet İlköğretim Okulu dördüncü oldu.
İkinci olan Kars Kağızman Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu öğrencileri birinciliği kaybettikleri için çok üzgün oldukları gözlendi. Öğrencileri arkadaşları ve hocaları teselli etti.


Etiketler gençosman stadyumu - gümüşhane - ığdır - kars - tunceli - aysın rafet ataç ioi - kağızman mustafa yalçın ioi - imkb mehmetçik ioi - tunceli hürriyet ioi
Yorumlar (3)

muhammet ali durmaz
diyor ki:
|
biz karda camurda oynadık 40 takımın arasında 1. olduk finale kaldık.bayburtda finale kaldık hakkımızı yediler |
dr.mustafa yalçın ilk öğretim okul takımı kaptanı
diyor ki:
| o kim diyosa iyi olmuş maçı izleseydi öyle demezdi bizi hakem yaktı yan hakem 2 golede ofsayt dedi ama orta hakem vermedi diğer golüde haksız penaltıdan yedik ben o hakemi allaha havale ediyorum |
Yorum yazın.
Bu kategorideki daha yeni haberler:
- Heyecana Arda Turan da dayanamadı
- Bayıltan koşu
- En az lisanslı sporcu Bayburt'ta
- 86 ruhunun ayak sesleri
- Grup maçları ilgiyle izlendi
Bu kategorideki daha eski haberler:








