Olaylı İl Özel İdarespor karşılaşması sonrasında ceza yağmuruna tutulan Bayburtspor, aldığı 3 maç saha kapama cezasının ilkini Aydıntepe Semt Sahasında Mutluspor ile oynadığı 12. hafta karşılamasında çekti. Moralsiz ve sıkıntılı olması beklenen Bayburtspor, adeta ligin zayıf ekiplerinden Mutluspor’a patladı. 90 dakikada tam 12 gol yiyen Mutluspor, bunlardan ikisini kendi kalesine attı. Diğer goller ise Yunus (3), İsmail (3), Samet (2), Yunus Demirci ve Cihan’dan geldi.
Demirözüspor çıkışını sürdürdü
Bayburt Amatör Lig 12. Hafta karşılaşmaları kar altında oynanan Demirözüspor, Arpalıspor maçıyla başladı. Bugün saat 11:00’de 1. Nolu Semt Sahasında oynanan karşılaşmayı son haftaların yükselen takımı Demirözüspor’un 5-3’lük galibiyetiyle sona erdi.


Yorumlar (2)

fuat akdağ
diyor ki:
| bayburt sporu dışlamayın bu takım başka ülkenin takımı diil. yaptığınız verdiğiniz cezalar etik diil sayın ceza kurulu vicdanınız rahatmı iddaa ediyorum siz bu maçı izlemeden cd sini izlemeden ..... ...... ve ...... ....... size bu evrakları imzalattırdılar eğer aksi olduysa hakkımda tazminat davası açın ayıp günah |
Yorum yazın.
Bu kategorideki daha yeni haberler:
- Ligde 12 hafta geride kaldı
- Milli Takım için son viraj
- Su verenleriniz çok olsun Dumlupınar’lar!
- Demir yumruklu melekler heyecan yaptı
- Bayburt’ta boks ateşi yandı bir kere…
Bu kategorideki daha eski haberler:








