Gençosman’ın konuğu, Türk futbolunun son şampiyonu!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türkiye Kupası’nda ikinci maçını Süper Lig’in son şampiyonu Fenerbahçe ile oynayacak.

Gençosman’ın konuğu, Türk futbolunun son şampiyonu!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türkiye Kupası’nda ikinci maçını Süper Lig’in son şampiyonu Fenerbahçe ile oynayacak. Bayburt için tarihi bir fırsat olarak kabul edilen karşılaşma Gençosman Stadı’nda oynanacak. 16 Aralık Salı günü saat 13.30’da başlayacak olan maç, A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Kupada grup maçlarına mağlubiyetle başlayan her iki takım ligde oynadıkları son karşılaşmalarından da aynı skorlarla galip ayrıldı. Fenerbahçe evinde Sivasspor’u, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da Ayvalıkgücü Belediyespor’u aynı skorla 4-1 mağlup etmişti. 

Gençosman’a bir şöhretli konuk daha

1983 yılından itibaren profesyonel liglerde mücadele eden Bayburtspor’un 2. Lig yeni adıyla PTT 1. Lig’de mücadele ettiği sezonlar da dahil Gençosman’a konuk olan takımların en şöhretlisini, yine Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ağırlayacak.

Ligin 3. haftasında Türk futbolunun efsane takımlarından Sakaryaspor’u konuk eden temsilcimiz, şimdi de Türk futbolunun en şöhretli takımlarından birini Süper Lig’in son şampiyonunu ağırlayacak. 

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tarih yazmak istiyor!

BAL Ligi takımı Arhavispor’u 3-0’la geçtikten sonra 2. Lig takımı Pendikspor ve 1. Lig takımı Bucaspor’u penaltılarla eleyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tarihi bir başarı elde ederek gruplara kalmıştı. Kupada Fenerbahçe, Kayserispor ve Altınordu gibi güçlü takımlarla eşleşen temsilcimiz, deplasmanda Altınordu ile oynadığı ilk grup maçında, güçlü rakibine karşı etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen tartışmalı bir penaltıyla sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. 

Mağlubiyete rağmen oynadığı futbolla güçlü rakiplere karşı etkili olabileceğini gösteren temsilcimiz, grupta ikinci maçına özgüveni yükselmiş bir takım olacak çıkacak. Tarihi bir fırsat olarak kabul edilen Fenerbahçe maçında tarih yazmak isteyen Bayburt Grup Özel idare Gençlikspor güçlü rakibini seyircisinin önünde mutlaka yenmek istiyor.

Türkiye taraftar görsün!

Öte yandan Gençosman Stadı’nda seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Geçmişte Bayburtspor’un 3. Lig şampiyonluğu dahil 1. Lig maçlarına sahne olan Gençosman’da 16 Aralık Salı günü tarihin en kalabalık seyircisi ağırlanacak.

Yenilenen tribünlerle birlikte yaklaşık 6 bin kişinin izleyeceği ve TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta taraftar grupları da şovlarıyla tüm Türkiye’nin dikkatini çekmek istiyor.



Fenerbahçe bugün Bayburt'ta

Öte yandan Bayburt Özel İdare Gençlikspor’un Türkiye Kupası’ndaki rakibi Fenerbahçe bugün Bayburt'a geliyor. E Grubu’nda Salı günü oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 14.00'da kalkacak özel uçakla Erzurum Havalimanı'na inecek. Sarı lacivertliler, buradan otobüsle maçın oynanacağı Bayburt’a hareket edecek. 

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulüp yönetiminin eşliğinde Erzurum’dan hareket edecek olan Fenerbahçe kafilesi önce il sınırındaki Kop Dağı'nda taraftarlar tarafından karşılanacak ardından şehir girişinde ise atlı karşılama yapılacak. Fenerbahçe kafilesi daha sonra Bayburt Konaklama’ da maç saatini bekleyecek.

Fenerbahçe’nin kadrosu belli oldu

Karşılaşma öncesi büyük bir revizyona gitmesi beklenen teknik direktör İsmail Kartal sürpriz yaptı. U-21 ağırlıklı gençlere yer verileceği belirtilen Kartal’ın kadrosunda as takımdan 9 futbolcu yer alıyor. 

Sakatlıktan yeni çıkan Brezilyalı oyuncu Diego Ribas'ın da kadroya dahil edildiği Fenerbahçe’nin Bayburt kadrosu şöyle:

Mert Günok, Erten Ersu, Savaş Polat, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Caner Koca, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Muhammed Akarslan, Alper Potuk, Michal Kadlec, Pierre Webo, Uygar Mert Zeybek, Erman Taşkın, Aziz Ceylan, Ramazan Civelek.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 9 yıl önce

FENARBAHÇEYİ MİSAFİRPERVERLİĞİMİZLE KARŞILAYALIM,CENTİLMENCE MÜSABAKA OLSUN AMA BAZI ŞEYLER DUYUYORUM ŞAŞATALI ŞEKİLDE ABARTARAK KARŞILAYARAK KENDİMİZİ DE KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜRMEYELİM...FENERBAHÇE İLK DEFA ANADOLUYA GELMİYOR....

Avatar
alex de souza @HASAN 9 yıl önce

4. yıldız için 4 tane tossun kurban ederek BÜYÜK FENERBAHÇE'Yİ şehrimize hoşgeldin diyelim. tabii eski ve yeni vakillerimiz, eski ve yeni belediye başkanlarımız bütün amir ve müdürler. fbahçe forması giyerek karşılamamız gerekir

Avatar
bayburt 69 9 yıl önce

Bence bugün bayburt spor Fenerbahçe ayarında bir takım eğer biz fenerbahçeye bu kadar destek verirsek kendi takımımızı unuturuz. Bu tarihi günde bayburt spora desteğinizi verin maçı alalım da Bayburtun Reklamını ve bayburtun gücünü türkiye böyle görsün kendimizi küçük düşürmeye gerek yok. Biz her nedense Bu misafirperverliğimizi aşamadık. Bunlar güzel şeyler ama yerine göre. Bayburt spora başarılar diliyorum inşallah beş atarız. Bırakın bu Misafirperverliği