Gençosman’da zayıf rakibine puan verdi

Bayburt İl Özel İdarespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 7. haftayı 1 paunla kapattı.

Gençosman’da zayıf rakibine puan verdi
Bayburt Postası - Kupada Akhisarspor’u, ligde ise son iki hafta Niğde ve Karabükspor’u kayıpsız geçen Bayburt İl Özel İdarespor, ligin son sıralarındaki Bodrumspor’a puan verdi.

Saat 14.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada gol pozisyonu yok denecek kadardı. Seyir zevki açısından hiçbir özelliği bulunmayan karşılaşma karşılıklı faullerin yapıldığı, orta saha mücadelesine sahne oldu.

90 dakikası 0-0 biten maçın ardından Bayburt Özel İdarespor puanını 10’a yükselterek ligin orta sıralarındaki yerini korudu. Temsilcimiz 13 Ekim 2019 Pazar günü Kahramanmaraşspor’un konuğu olacak. 

Öte yandan geri kalan 7 haftada temsilcimizin karnesi şöyle:

Bayburt Özel İdare - Elazığspor: 3-1
Tuzlaspor - Bayburt Özel İdare: 0-3
Bayburt Özel İdare - Kırşehir Belediyespor: 3-0
Bandırmaspor - Bayburt Özel İdare: 2-0
Bayburt Özel İdare - Niğde Anadolu: 2-1
Karabükspor - Bayburt Özel İdare: 0-2
Bayburt Özel İdare - Bodrumspor: 0-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Bayburt dışında yaşayan bir Bayburtlu olarak, dün Bayburta gelmek nasip oldu, gelmişken maçı izleyeyim dedim. Fakat takımın bu hali ile gelecek vaat etmediğini düşünüyorum, kondisyon yok, teknik olarak yetersiz, taktiksel olarak çok çalışılmamış, on sekiz üzerinden bir tane şut yok;
Küme düşmez ise şükretmek lazım,ama bu kadro ile düşmemek kaçınılmaz,devre arası 6-7, olmaz ise an az 3-4 tane takviye lazım