Gençosman'da vuvuzela atışması!

2010 Dünya Kupası karşılaşmalarının ardından yaygınlaşan ve bir anda futbol tartışmalarının önüne geçen Vuvuzela, Gençosman Stadyumu’nda da ortaya çıktı.

Gençosman'da vuvuzela atışması!
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftarının şovları dikkat çekiyor. Her hafta farklı sloganlar ve birbirinden ilginç pankartlarla dikkat çeken taraftar grupları bu defa tepki gördü. Geçtiğimiz sezondan itibaren BAL Ligi’nde Bayburt’u temsil eden tek takım Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u destekleyen Forza Gadalar ve Kurukafalar her zaman olduğu gibi bu sezon da adından söz ettirmeye devam ediyor.

2010 Dünya Kupası karşılaşmalarının ardından yaygınlaşan ve bir anda futbol tartışmalarının önüne geçen Vuvuzela, Gençosman Stadyumu’nda da ortaya çıktı. Bir metrede 116 desibel ses çıkarabilen, uzun süre çalınması halinde ise duyma kaybına bile yol açabilen vuvuzela tribünlerin tepkisine yol açtı.

90 dakikalık işkence

Takımlarını içeride ve dışarıda yalnız bırakmayıp, her hafta birliktelik görüntüsü çizen taraftar gruplarının 20. Hafta Gençosman Stadyumu’nda oynanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile Yomraspor arasında oynanan maçta karşılıklı atışmaları şaşırttı. Aralarında anlaşmazlık olduğu söylenen her iki taraftar grubunun vuvuzelayla atışması stadı inletirken, bazı taraftarları da çileden çıkardı.

Taraftarların sözlü sloganlarını vuvuzela sesiyle bastırması, zaman zaman maçın önüne geçti. 90 dakika boyunca sadece vuvuzela seslerinin yükseldiği statta maçı izleyen diğer taraftarlar ise bu duruma tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 10 yıl önce

Bu vuvuzela yüzünden artık maçlara gitmeyecez en kısa zamanda bunu kaldırsınlar külübede hoca bile sesini duyuramıyor takıma yanı kısaca kafa dayanmıyor bu vuvuzela ya artık