Gençosman'da rekor!

Bayburt için tarihi bir fırsat olarak kabul edilen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Fenerbahçe maçına sporseverler büyük ilgi gösterdi.

Gençosman'da rekor!
Bayburt Postası - Gençosman Stadı’nda seyirci rekoru kırıldı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türkiye Kupası’nda ikinci maçını Süper Lig’in son şampiyonu Fenerbahçe ile oynadı. Bayburt için tarihi bir fırsat olarak kabul edilen ve Gençosman Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sporseverler büyük ilgi gösterdi.

Geçmişte Bayburtspor’un 3. Lig şampiyonluğu dahil 1. Lig maçlarına sahne olan Gençosman’da bugün tarihin en kalabalık seyircisi ağırlandı. 

TV ekranlarından canlı olarak yayınlanmasına ve bilet fiyatlarının yine Gençosman Stadı’nın tarihinde en yüksek fiyattan satılmasına rağmen stat tamamen doldu. Karşılaşmayı yenilenen tribünlerle birlikte yaklaşık 6 bin 500 kişi izledi. Stadın tamamına yakının dolduğu maçta kale arkası bölümde bir grup Fenerbahçeli taraftar da takımlarını destekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaan 9 yıl önce

Karşılaşmayı yenilenen tribünlerle birlikte yaklaşık 6 bin 500 kişi izledi. evet bu laf doğru ama 6 bin 500 kişinın en az 500 beleş girdi içeri bakalım bu haklıslığı nasıl ödeyecekler

Avatar
Bay J 9 yıl önce

Ne 500 ü 3500 bilet yok bizim gibi enayiler sağolsun