Gençosman, yeni sezona yetişiyor mu?

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman Stadyumu’ndan mahrum kalabilir.

Gençosman, yeni sezona yetişiyor mu?
Bayburt Postası - Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman Stadyumu’ndan mahrum kalabilir. Gençosman Stadyumu’nda başlatılan 3 bin kişilik ek tribün çalışması yeni sezona yetişmediği gibi TFF tarafından Ağustos ayında yapılacak incelemede onay verilmezse temsilcimiz maçlar için başka bir stadyum seçmek zorunda kalacak.  

Nisan ayında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt Postası’na yaptığı açıklamada Gençosman Stadyumu’nun yeni sezona yetişmesinin imkânsız olduğunu söyledi. 

Eylül ayında başlayacak olan lige yetişemeyeceği gibi farklı bir olumsuzluğada dikkat çeken Karakaşoğlu, “Futbol Federasyonu’nun çeşitli stadyum kriterleri var. Şuanda sahamız o kriterlere uygun değil. Müteahhit firmaya yazısını yazdık, inşaat alanının önünü kapatacak. Ağustos ayının 4’ünde denetlemeye gelecekler. İnşallah o zamanki denetimden geçerek maç oynanabilir raporunu alırız ve maçlarımız burada oynanır. Eğer bu izin verilmezse kulüp yeni bir stadyum bildirmek zorunda kalacak. İnşallah buna kalmadan bu denetlemeden geçeriz ve takımımız Bayburt’ta maçlarını yapar. Zaten devre arasına da stadyumumuz yetişir diye düşünüyoruz” dedi.

Karakaşoğlu, yeni tribünlerin ülke standartları ölçüsünde yapıldığını ve içerisinde bireysel sporlar için 4 adet antrenman salonu, kamera kontrol odası, naklen yayın odası ve basın tribününün yer aldığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek taraftar 10 yıl önce

Türbin inşaatının bu sezona kavuşmaması büyük handikap olur....Ligler başladıktan sonra teslim edilebilirse , o güne kadar maçları deplasmanda oynar , ikinci yarı bu maçları evimizde oynarız , bu en doğru seçenektir....İnşallah öyle olur...Tam bitmeden maç oynanmasına izin verilmezse işimiz zor.....

Avatar
AKİF 10 yıl önce

Aman dikkat! biz 34 maçın 28 içerİde derken 17 si dışarıda olmasın.Yetklilerin bu olaya bir an önce gerekli önlemleri almalarını umut ediyorum. İSTANBUL KURUKAFALAR TARAFTAR GRUBU

Avatar
Taraftar 10 yıl önce

Yetişmeyeceği belli idi bari gerekli önlemleri alsınlarda içerdeki maçlarımızı oynasak.Eeee kombineler zaten pahalı denıyordu şimdi çok çok pahalı denecek gibi görünüyor...

Avatar
sinan doğanoğlu 10 yıl önce

federasyon halt etmiş nice stadyumlar var çiminte top oynanmaz tribün diye bişey yok zaten önce onları incelesin..