Gençosman Stadı büyük güne hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bayburt’u temsil eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 17 Aralık’ta Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçı öncesi hazırlıklar sürüyor.

Gençosman Stadı büyük güne hazırlanıyor
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası’nda Bayburt’u temsil eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 16 Aralık’ta Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçı öncesi hazırlıklar sürüyor. Maçın oynanacağı Gençosman Stadyumu tribünleri ve etrafında Bayburt Belediyesi tarafından da çalışma başlatıldı.

Heyecanla beklenen karşılaşma öncesi stadyumda çalışmalarını hızlandıran Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, öncelikle yeni yapılan tribünlerin daha hızlı faaliyete geçebilmesi için içeride bulunan hafriyatı boşaltıyor. Stadyumun etrafındaki inşaat atıklarını da temizleyen ekipler, stadyumu tarihi maça hazırlıyor.

Stadyumdaki çalışmaları Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve Temizlik İşleri Müdürü Beyza Uçurum ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mete Memiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaş’tan stadyumda yeni yapılan tribünler hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fotoğrafın Anlattıkları 9 yıl önce

Evlerin stadyuma bakan yüzleri de boyansın tam olsun..! Güvercintepe Vakası2 http://www.guvercintepe.com/guvercintepe/480-evlerin-olimpiyat-stadi-na-bakan-kisimlari-boyandi.html

Avatar
kaç para 9 yıl önce

Fenerbahçe maçı için bilet fiyatları yine 10 tl mi olacak yoksa "kurtlar puslu havayı sever" mantığımı olacak biri açıklasın insanlar gelip stadın kapısından dönmesin.

Avatar
david 9 yıl önce

stadı denetleyeceğinen personelini denet le adam işe 9 da geliyoo haberin varmı bu nasıl hakk allah sorar