Gençosman'da zorla gelen galibiyet

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin 7. haftasında ağırladığı Sandıklıspor karşısında galip gelmeyi başardı.

Gençosman'da zorla gelen galibiyet
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin 7. haftasında ağırladığı Sandıklıspor karşısında zorla da olsa galip gelmeyi başardı. Ligin 1 puanlı ve son sırasında yer alan ekibi Sandıklıspor karşısında ikinci dakikada yediği golle geriye düşen Bayburt Grup, 25. ve 27. dakikalarda attığı gollerle 2-1 galip geldi. Bayburt Grup aldığı galibiyetle puanını 11'e yükseltirken ligde 8. sıraya yükseldi.  



Gençosman Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan maçı Sinan Dereci, Kerem Yükünç, Murat Şener üçlüsü yönetti. 

Ligin en zayıf ekibi olan ve 1 puanla son sırada bulunan Sandıklıspor maçın hemen başında korner atışından gol buldu. Dakikalar henüz 2’yi gösterirken kornerden gelen topu Süleyman Köse kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu. 0-1

Maçın başında yediği golle Sandıklıspor karşısında duraklayan ve bir süre oyun kurmakta zorlanan Bayburt Grup, 15. dakikadan itibaren daha atak olduğu maçta beraberlik golünü 25. dakikada buldu. Sandıklıspor’un attığı golün bir benzeri niteliğindeki pozisyonda bu kez kornerden gelen topu Fatih Arat kafayla ağlara gönderdi. 1-1

Golün ardından atak futbolunu sürdüren temsilcimiz ilk golün sevincinin yaşandığı dakikalarda kendisini öne geçiren golü de buldu. Uğur Karakoç ceza sahası dışından şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı 2-1 temsilcimizin üstünlüğüyle sona erdi.



Kaçan penaltı ve zor dakikalar...

Maçın ikinci yarısında ilk yarının aksine her iki takımda daha vasat bir futbol sergiledi. İkinci yarının tek pozisyonu niteliğindeki penaltı atışından temsilcimiz yararlanamadı. 54. dakikada Çağdaş’ın düşürüldüğü pozisyonda kazanılan penaltı atışını Uğur Karakoç kullandı. Uğur’un vuruşunda top kaleci Alptekin’in ellerinde kaldı. Bayburt Grup'un 2 farklı üstünlüğü sağlayamadığı karşılaşmada, Sandıklıspor'un yakaladığı az sayıdaki gol pozisyonunda tribünler hop oturup, hop kalktı. Son dakikaları hem saha içi hem tribünlerde gergin geçen maç temsilcimizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

7. haftada alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:   

Bayburt Grup Özel İdare - Sandıklıspor: 2-1
Darıca Gençlerbirliği - Manavgatspor: 3-1
Gölcükspor - Dardanelspor: 0-1
Beylerbeyispor - Dersimspor: 2-1
Kastamonuspor 1966 - Batman Petrolspor: 2-1
Çorum Belediyespor - Çine Madranspor: 3-0
Niğde Belediyespor - Tavşanlı Linyitspor: 1-1
Van BBSK - Bergama Belediyespor: 0-3
24 Erzincanspor - Çatalcaspor: 0-0


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.