Gençosman'da zor maç, 3 puan!

Bayburt İl Özel İdarespor, sezonun en zorlu maçlarından birini de kayıpsız geçti.

Gençosman'da zor maç, 3 puan!
Bayburt Postası - 3. Lig 3. Grup'un 16. Hafta karşılaşmasında Ankara Adliyespor’la karşılaşan Bayburt İl Özel İdare, oldukça zor geçen maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Namağlup lider durumunu sürdüren temsilcimiz punını 38'e çıkararak, lig ikincisi ile arasındaki 6 puan farkını korudu.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te Oğuzhan Aksu yönetiminde oynanan maçın ilk yarısı her iki takımın orta saha mücadelesine sahne oldu.

Maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliğine giderek başlayan temsilcimiz maçın hemen başında Onur’la gole çok yaklaştı. Onur’un vuruşunu kaleci kurtardı. Topu rakip ceza sahasından çıkarmayan temsilcimiz aradığı golü 46. dakikada buldu. Selçuk Kaban’ın rakibini geçtikten sonra ortaladığı topu İsmet Kavuştu gole çevirdi. 1-0



Golün ardından futbolcular, geçen hafta topa kafasını uzatarak sakatlanan ve sarı kart cezalısı olduğu için bu hafta takımda yer alamayan Erol Yükseker’in formasını çıkararak golü Erol’a hediye ettiler.

Ligdeki sıralamasının aksine deplasamanlarda aldığı puanlarla tanınan ve kontra atak futbol yönüyle bilinen Ankara Adliyespor’un gole cevabı gecikmedi. 53. dakikada Serhat’ın hatasını iyi değerlendiren Ankara Adliye Mustafa Serkan Kopran’la beraberliği yakaladı. Mustafa Serkan Koparan’ın ceza sahası dışından sert vuruşu filelerle buluştu. 1-1

Eren Açıkgöz 3 ayın ardından golle döndü!

Maçın 70. dakikasında bu kez sahneye Eren Açıkgöz çıktı. Ligin başlarında sakatlanan ve yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalan golcü oyuncu 70. dakikada girdiği maçta ayağının tozuyla şık bir gole imza attı. Selçuk Kaban’ın ortaladığı topa gelişine vuran Eren Açıkgöz rakip kaleciyi çaresiz bıraktı. Golün ardından gözyaşlarına boğulan Eren Açıkgöz taraftarlarca uzun süre ayakta alkışlandı.



Geçmeyen son dakikalar...

Maçın son anlarında ise daha çok Ankara Adliyespor’un baskılı oyunu dikkat çekti. Rakip takımın baskılarında zaman zaman zor anlara düşen temsilcimiz 6 dakikalık uzatma dakikalarında da skoru korumasını bildi.

Karşılaşmadan 3 puan alarak punanını 38’e yükselten temsilcimiz ilk yarının son haftasında deplasmanda Muğlaspor karşılaşacak. 

Ligde 16. hafta sonunda alınan toplu  sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt İl Özel İdare - Ankara Adliyespor: 2-1
Cizrespor - 24 Erzincanspor: 0-0
Diyarbakırspor - 1461 Trabzon: 1-1
Bagcilar Belediyespor - Fatsa Belediyespor: 1-0
Çorum Belediyespor - Karacabey Birlikspor: 4-1
Kocaelispor – Muğlaspor: 2-0
Payasspor - Halide Edip Adıvarspor: 1-1
Serik Belediyespor – Gölcükspor: 1-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şampiyon 5 yıl önce

Namağlup liderliğe aldanmayalım bu takıma sağ bek sol bek ve güçlü bir forvet gerekli.